Bolesť žlčníka bez záchvatu
Mali ste to niektorá že Vás bolel žlčník aj bez toho aby ste mali záchvat ? Cítim to pri pohybe v mieste kde je žlčník.
obcas tam citim tlak, na sono mi pred par mesiacmi zistili kamen. ale zachvat som nemala a v podstate ani bolest, len ten tlak.
@anonym_dd4721 ja to cítim pri pohybe keď sa postavim alebo prejdem cítim tak ako keby tlak… ja kamene mám potvrdené.. záchvat teraz nemám.. trvá to už asi 3 dni..
obcas tam citim tlak, na sono mi pred par mesiacmi zistili kamen. ale zachvat som nemala a v podstate ani bolest, len ten tlak.
@anonym_dd4721, teraz som bola so žlčníkom u Dr. a tá mi povedala, že žlčník sa prejavuje buď kolikovou bolesťou. Alebo druhá forma je dispepticke tráviace problémy a to napríklad že nadúva, zlá od žalúdka, ťažoba na žalúdku, pocit na zvracanie, zvracanie a pod. Daj si diétu, prípadne na kŕče No spa, na podporu trávenia pancreolan.
@anonym_dd4721, teraz som bola so žlčníkom u Dr. a tá mi povedala, že žlčník sa prejavuje buď kolikovou bolesťou. Alebo druhá forma je dispepticke tráviace problémy a to napríklad že nadúva, zlá od žalúdka, ťažoba na žalúdku, pocit na zvracanie, zvracanie a pod. Daj si diétu, prípadne na kŕče No spa, na podporu trávenia pancreolan.
@anonym_9170ef neviem prečo ma to boli pri pohybe.. keď ležím nič a keď sa postavim to cítim.. neviem či to je žlčník alebo čo..
@anonym_9170ef a na operáciu nejdete ?
@anonym_9170ef nemam ziadne traviace problemy. keby som nebola na tej preventivke, o kameni netusim. ten tlak sa ozve obcas, takze nebyt sona, ani by som to nedavala do suvislosti so zlcnikom.
ale hej, zmenila som odvtedy stravu a davam si pozor.
@anonym_dd4721 a mas to aj pri pohybe ?
Smer SONO. Moze ti postupne odchadzat pridu tazke zachvaty a skoncis stejne v nemocnoci.
Smer SONO. Moze ti postupne odchadzat pridu tazke zachvaty a skoncis stejne v nemocnoci.
@anonym_c0569e mám operáciu o 3 týždne
@anonym_c0569e mám operáciu o 3 týždne
@maria1023 tak vydrzat a dietnu stravu. Velmi dietnu. A dobre bude
Už som toho psychicky zle keď nato stále myslím že ma to tam boli.
@anonym_9170ef nemam ziadne traviace problemy. keby som nebola na tej preventivke, o kameni netusim. ten tlak sa ozve obcas, takze nebyt sona, ani by som to nedavala do suvislosti so zlcnikom.
ale hej, zmenila som odvtedy stravu a davam si pozor.
@anonym_dd4721 jej, bola.som u Dr. a tá mi navrhovala operáciu ale chcem ešte poriadne vyšetriť na gastro, či to žlčník je, lebo keď už výberu žlčník už naspäť nedajú. Mne zistili malý kameň, inak nič. Tak, ale zle mi je dosť, tiež nemám záchvaty, len teda ťažko mi je stále od žalúdka.
@maria1023 inak ten tlak závisí aj od toho, či si grgnes, a tak. Keď je nadutý človek, tak má tlaky väčšie.
@maria1023 pri pohybe to nemoze byt neurologicke teda?
@anonym_9170ef ja si to miesto stále stlacam a myslím stále nato že ma to tam boli.. neviem čo mám robiť
@anonym_9170ef pýtaj sa veru na gastro, či to nie je žalúdok. Ak je možné, vyhni sa operácii žlčníka..
Mne až pred operáciou vravela jedna pani, že jedla tvaroch a na operáciu nemusela ísť.
@maria1023
mala som silné bolesti... 2x pohotovosť, , bola by som beton škriabala.. Nakoniec mi na gastro povedal, že mi mali liečiť žalúdok.
@anonym_9170ef pýtaj sa veru na gastro, či to nie je žalúdok. Ak je možné, vyhni sa operácii žlčníka..
Mne až pred operáciou vravela jedna pani, že jedla tvaroch a na operáciu nemusela ísť.
@maria1023
mala som silné bolesti... 2x pohotovosť, , bola by som beton škriabala.. Nakoniec mi na gastro povedal, že mi mali liečiť žalúdok.
@isis234 práveže ja mávam záchvaty zlcnika.. preto aj idem na operáciu.
@isis234 práveže ja mávam záchvaty zlcnika.. preto aj idem na operáciu.
@maria1023 aj ja som mala.. je to u každého iné... rok po operácii dieta a stále bolesti.. Vtedy mi na gastro povedal, že mi mali liečiť žalúdok a nie operovať žlčník. Kúpele pomohli.
Držím palčeky, nech operácia pomôže. Lebo niekto po operácii nemusí držať dietu.
Netlač si rukou na dané miesto
@maria1023
@isis234 co si mala gastritidu?
@isis234 co si mala gastritidu?
@anonym_a628c8 bol som na gastro žalúdka. Vyšetrenie vraj poslali do BA. Nevedela osm sa dopátrať výsledkov z vyšetrení. Obvodný ma poslal inému lekárovi na gastro a zároveň na SONO. Na Sone našli kameň. Obvodný že operácia. Mala som silné bolesti. Predčasne zobrali na operáciu. Nič sa nevyriešilo. Až kúpele pomohli.
U každého je to iné. Aj na pohotovosti vraveli, že to žlčník nebude, ked sú bolesti tam, ako ty si označila.
Vystrelovali až do krížov !!!
@anonym_a628c8 bol som na gastro žalúdka. Vyšetrenie vraj poslali do BA. Nevedela osm sa dopátrať výsledkov z vyšetrení. Obvodný ma poslal inému lekárovi na gastro a zároveň na SONO. Na Sone našli kameň. Obvodný že operácia. Mala som silné bolesti. Predčasne zobrali na operáciu. Nič sa nevyriešilo. Až kúpele pomohli.
U každého je to iné. Aj na pohotovosti vraveli, že to žlčník nebude, ked sú bolesti tam, ako ty si označila.
Vystrelovali až do krížov !!!
@isis234 ja viem ako vyzerá žlčníkový záchvat