Bolesť zuba a možné predávkovanie sa tabletkami proti bolesti
Ahojte baby,idem si k vám po radu,dnes sme boli na výlete s mojou maminou, malým bratom a mojim synom z ničoho nič ma začal bolieť zub,predtým bolel tiež ale omnoho menej a dnes akoby sa zbláznil, mám malého syna,mamina ho strážila,nevedela som sa na nič sústrediť a keďže už som skúšala veľa liekov proti bolesti vyskúšala som nedávno Valetol...dnes som si dala znovu no začala som na to zrejme príliš mysliet,pripúšťať si to a zhltla som 5tabletiek pred dvoma hodinami poslednú....po asi polhodine po poslednej tabletke mi ostalo zle,začala som sa triasť, neskutočne mi trešťalo v hlave a napínalo ma, myslíte že som sa predávkovala a treba ísť na výplach?....hrozne sa toho bojím a neviem čo mám riešiť skôr či výplach a sanitku alebo zubárku,som z toho dosť vyplašena,bolo to nezodpovedne ja viem radšej som mala riešiť pohotovosť ale keď ja verím len mojej zubárke a z ostatných zubárov mám od decka panicky strach
Prosím poraďte 🙏🙏
@romcix213 obrovská, ja som najprv tiež a to na zápal pôsobí este horšie. Skús to teplé a uvidíš..
ahoj ja som pre bolesti zubu tiež užívala valetol, presne som dodržiavala stanovený čas a počet tabletiek ako mi povedali no aj napriek tomu som mala pocit že som na drogách 😅 mala som pocit že mi rastú prsty na rukách, keď som sa pozrela so zrkadla som videla ako sa mi zväčšuje hlava a podobne blbosti odvtedy valetol nechcem ani vidieť a radšej hneď utekám zubárke
@lauriinkaa chvalabohu prestal bolieť a už to nie je také hrozne ale zajtra už idem k zubárke keďže mi dala termín tak som zvedavá
@suet1994 mne práveže hrozne pomohol len akosik ten deň a hlavne noc som nezvládla a prejedla som sa ho,tým pádom som mala kŕče,vracala som a bolo mi ešte horšie
Taaaak baby,bola som včera u zubárky,vytvoril sa mi tam zapal ale zmiernil sa každopádne zub pôjde 4.9. von a zubárka predpísala antibiotika tak hádam to prejde a to trhanie zvládnem bez ujmy
@romcix213 a to preco az 4.9? 🤷♀️🤷♀️
@romcix213 hneď trhať? Ja ked som mala zápal, vždy mi vybrala nervy, cistila kanáliky a liečila.. A to aaj ked som mala rozsiahly kaz a musela veľa odvrtat, tak domodelovala zub.. A to mam skoro polku huby mŕtvych zubov, mam paradentozu.. Zvláštne
@veronikaszabova ten zub sa musí vyliečiť preto mám antibiotika a som celkom rada doberiem antibiotika, zoženiem si oporu ktorá tam somnou pôjde a potom môže ísť na to
@lauriinkaa že ten zub je zapálený hlavne kvôli tomu že je tam diera a prakticky sú tam len korene a on mal ísť už dávno von len nastala táto pandémia
@romcix213 aky vyznam ma liecit zub, ktory pojde von?? 🤦♀️
@veronikaszabova keby mi nedala antibiotiká všetko by som cítila...pri trhaní
@romcix213 ved by ti dala injekciu
@veronikaszabova keď je zápal, injekcia nemusí zaúčinkovať...

@lauriinkaa ja som väčšinou prikladala studené a možno aj to bola chyba