Bolesť zubu bez nervu - príčina
Ahojte viete mi niekto prosím poradiť aká môže byt príčina bolesti zubu z ktorého mám 2 roky vytiahnuté nervy ?
Nedolieceny kanáli. Tiež som nechápala prečo ma bolia odumreté zuby, na rentgene krásne vidieť ci boli doliecene a zubár aj vie určiť ako dlho tam bola ta dreň na liecenie
@st_277 snáď to bude tento prípad 🙏🏼 Uvidím pár dni .. zatiaľ mám pocit takéto tlaku na zubu ale doobeda ma bolel dosť
A môže sa to šíriť z vedľajšieho
Mne po čase museli mrtve zuby vzdy vytrhnúť,aj ked boli doliečené.Niektoré boli opakovane preliečené,liečené antibiotikami a nepomohlo.
Ja som tym prave cerstvo presla. Mrtvy zub, najprv tlak, potom sa to stupnovalo. Bolel na zhryz. Zapal, prelieceny antibiotikami. Par mesiacov dobre, na vianoce dalsi zapal, to uz opuch celej sanky. Nik ma nechcel zobrat, len mi zas nasadili antibiotika. Po novom roku som isla na cistenie. Vybrala mi to, preplachla, dala liecive vlozky. O mesiac uz rovno fistula a toto bol koniec a musel ist von.
U mňa to bol nenájdený kanálik pri prvotnom ošetrení. Našli mi ho až s mikroskopom pri opakovanej endodoncii. Od vtedy je zub ok. Skús pozrieť toto fórum.
Ja som mala zapal na hrote korena. Chceli mi zub zachrániť, rezali mi dasno a vytlačili hnis, ATB, ale bohužiaľ, vcera mi ho vytrhli co som uz tak spuchnuta bola. Dnes mi je uz oveľa oveľa lepšie. Trhanie bolo trochu komplikovane, ale zvládli sme, ešte ma čaká vyberanie stehov

nemoze to byt napr. zapalene/podrazdene dasno?