Bolesti brucha a pečeňové testy
Ahojte v októbri a teraz vo februári som mala neznesiteľné bolesti brucha v strede nad pupkom.
Vždy som išla na pohotovosť pretože boli neznesiteľné a neprestavali. Zakaždým mi robili aj sono orgánov ale nič nenašli.
Prvý krát mi pichli injekciu a povolilo to do rána no ešte to trochu bolelo a postupne bolesti ustupili.
Teraz vo februáru mi pichli tiez injekciu a nepomohla vôbec. Ďalších 24h to bolelo a až potom postupne bolesť odznievala.
Všeobecný ma poslal na gastro,,, spravil mi krvne testy a crp vyšlo na skoro 9 a pečeňové zvyzene a erytrocyty tiež a niečo zas znížené.
Konkrétne - Erytrocyty 5.34, Stred.obj.RBC 76.20, Stred.hmot.HGB v RBC 26.20, AST 0.63, ALT 1.30, GGT 1.01,
Šírka distr.RBC 15.50, Stredný objem PLT 11.90.
Som zvedavá ci sa nájde na gastre príčina tých bolesti no zaujímalo by ma ci práve tie pečeňové môžu mať niečo s bolesťami brucha.. mamina vraví ze pecen neboli tak fakt netuším. Google otvárať nebudem lebo tam sa človek dočíta len to najhoršie vždy.
Mala ste niektorá podobne problémy? Dosť ma vystrasili aj tie pečeňové keďže nepijem, neužívam lieky často..
A teda ak by ste mi vedeli odporučiť konkrétne doplnky stravy na tu pecen bola by som vďačná. Na trhu je vel toho a chcela by som niečo overené

A teda zabudla som dopísať ze tu časť Brucha mam pri stlačení stále citlivú,,, jemne zabolí no nieje to neznesiteľná bolesť ako v tom októbri a februári