Bolesti chrbta pri dýchaní
Uz je to asi stvrty den. Citim to pri hlbsom nadychu cca niekde v okoli krizov a vyssie. Zajtra pojdem k dr, ale rada by som pocula aj skusenosti inych. Nebola som chora, s dychanim uz aj tak mam problem dlhdodobejsie, (chodim k dr), tak som zacala robit rozne dychove cvicenia a celkovo take jednoduche cviky na chrbat. Ale nechce sa mi verit, ze by to bolo z toho, lebo nic drasticke necvicim. Zazili ste to niekto? Ak ano tak co to u vas bolo a co vam pomohlo? Som uz taka nestastna z tychto zdravotnych veci, ledva vyriesim jednu a uz je tu druha. Okolo Vianoc som bola na urgente kvoli strasnemu buseniu z Prednisonu, to uz nastastie ustalo, ale tak stale nieco riesim 😔. Dakujem za vase skusenosti.
Nebude to z chrbtice?
Nebude to z chrbtice?
@ibrunova vies len mna chrbat nikdy nebolel. A zrazu raz som citila troskcka chrbat potom co som spala jednu noc u syna v posteli. A to tiez len tak ako ked sa potrebujes po dlhej noci ponatahovat. Ale cca odvtedy a kazdym dnom snad viac, dnes najhorsie, najma ked lezim na chrbte tak ma to totalne boli pri hlbsom nadychu. Ale stale sa mi nechce verit, ze chrbat, ale nakoniec by to bola asi lepsia moznost ako ine.
@ibrunova vies len mna chrbat nikdy nebolel. A zrazu raz som citila troskcka chrbat potom co som spala jednu noc u syna v posteli. A to tiez len tak ako ked sa potrebujes po dlhej noci ponatahovat. Ale cca odvtedy a kazdym dnom snad viac, dnes najhorsie, najma ked lezim na chrbte tak ma to totalne boli pri hlbsom nadychu. Ale stale sa mi nechce verit, ze chrbat, ale nakoniec by to bola asi lepsia moznost ako ine.
@anonym_autor hrudná chrbtica.. Skúsvsi ľahnúť na zem a poležať, dakedy popuká, alebo pár cvikov v ľahu
@anonym_autor hrudná chrbtica.. Skúsvsi ľahnúť na zem a poležať, dakedy popuká, alebo pár cvikov v ľahu
@ibrunova vcera som prave tak lezala a robila cviky na uvolnenie. Nepomohlo. Ale i tak dakujem
tam moze byt pricin viacero. ono zakazdym je dobre zaradit nejaky pravidelny pohyb, u mna to velmi pomohlo, lebo pracu som mala sedavu a to sa v podstate cely den nehybem a kadeco mi teda z toho bolo. co sa tyka samotnej bolesti, tak by som ti odporucila cetalgen, ten u mna funguje zakazdym.

Mávam to roky. Zo stresu.