Bolesti hlavy 3 dni v kuse - čo mi už konečne pomôže?
Baby.. Už som zúfalá... Som chorá mám chrípku a hlava ma už tri dni boli.. Dala som aj paralen aj hocičo... Prosím co by mi pomohlo... Domáci recept alebo co
@aalzbetkaa Môj recept na bolesť hlavy je Ibalgin a zapiť Colou.
Úplne super je ak by ste mali možnosť vitamín C do žily. Dá sa kúpiť v lekárni na voľno. Kamarátka tak dala synovi 3 dávky. Predtým mával migrény také, že len tma, ticho, vracanie. Odvtedy ako prešiel touto kúrou tak nemal ani jeden záchvat.
Tiez som to mala 5 dní vkuse teplota 39 a bolest hlavy neskutocna ale okrem paralenu som si nic nedavala, teda este vitamin C a magnezium a preslo ma to asi po tyzdni
paralen ma aj analgeticke ucinky,a le nezabera na kazdu bolest, je pomerne slaby. ja pouzivam Ibalgin a ked nezaberie, tak skombinuem s Novalginom ( ucinna latka - metamistad ). to byva skor taka jednorazovka. pripadne niekedy Ibalgin 400 + pridam 1-2 100mg tabletky Nurofenu. to su tie detske, mam ich pre dceru. proste si dam 600mg. existuje aj Ibalgin 600mg, ale vzdy taky silny nepotrebujem a neviem ci je volne predajny.
ja som teraz chora uz 4t. ma to u mna taky divny priebeh. 1t - suchy kasel. no ja uz 20r kaslem, cize toto bolo oproti normalu len mierne zhorsenie. aj ked tusila som, ze to bude nejaka viroza.
2t sa konecne zmenil na vlhky kasel, 3t trosku bolelo hrdlo,a si 3dni. teda to ani nebolelo, len dovny pocit v hrdle. a potom zacala nadcha. teraz mam nadchu asi tyzden, obcas nejaky tlak okolo nosa, lahka bolest halvy - skor chvilkami, inak je to tiez taky skor tlak v hlave, zle spim, blbo mi z toho travi, mam citlive oci, plet vyhadzana a dehydrovana. a to vsetko bez teploty. vcera som bola na ORL, mam ATB. v piatok na krv. ze na CRP a Chlamidie. akoze neviem ake bude CRP po 4 dnoch ATB, ale nevadi. aspon sa z toho snad konecne dostanem. a mam doporucene CT dutin. pred 4r mi v jednej dutine zistili polyp a ja som mala masivny zapal dutin a uplne bez priznakov. mne nic nebolo. zistilo sa to nahodne. no teraz mi asi robi problemy.

@aalzbetkaa novalgin, magnezko, guajacuran?