Bolesti hlavy a problém pri otáčaní krku
Ahojte.Už týždeň trpím s bolesťou pri krku, ťažko otáčam aj hlavu na ľavú stranu, niekedy aj bolesť pri lopatke.Každý deň tŕpnutie hlavy a tlak na očí.V nocí strašné potenie.Čo by som mohla dať aby kus prešla tá bolesť,neviem či zápal alebo zaseknutie? ďakujem
@nikoleta1872011 stuhnutá krčná chrbtica, užívaj magnézium na uvoľnenie svalstva a uprav si stravu.
@nikoleta1872011 asi si seknuta...guajacuran milgama a teple obklady....najlepsie dat si pichnut injekciu obstrek ale chapem ze na to nema kazdy nervy...
@zabka79 v piatok som bola u neurológa,ktora mi kvázi nerobil nič...len mi vypísal papiere na Mri krčnej a hrudnej chrbtice a poslala ma na interne či náhodou nejde o náznak infarktu.Mala som všetko v poriadku.Potom som išla na fyziatriu,kde mi napraval niečo a nakoniec odporučil a dal tie biodermalne nite,ale nejak to nepomohlo 😞
@nikoleta1872011 stuhnutá krčná chrbtica, užívaj magnézium na uvoľnenie svalstva a uprav si stravu.
@anonym_c22511 hej beriem Magnézium ,lebo mám aj tetániu
@anonym_c22511 hej beriem Magnézium ,lebo mám aj tetániu
@nikoleta1872011 zajtra rano si chod kupit Guajacuran na uvolnenie svalstva. Lacny, ale ucinny. A nejake silnejsie B vitaminy, B komplex forte, ak je Milgama moc draha.

@nikoleta1872011 asi si seknuta...guajacuran milgama a teple obklady....najlepsie dat si pichnut injekciu obstrek ale chapem ze na to nema kazdy nervy...