icon

Bolesti hrdla pri zatekaní hlienov

romicaga
20. júl 2025

Ahojte, bolelo vas dlhodobo hrdlo zo zatekajucich hlienov? Ja to uz mam asi mesiac a neviem si s tym rady. Dakujem🙂

palya97
20. júl 2025

Ano mam to takisto. Mne pomáha 2xdenne preplachovat nos s Aliamare, aby sa čistili tie hlieny. Potom aj bolest hrdla prejde 🙂

romicaga
autor
20. júl 2025

Super, dakujem. A bolelo ta hrdlo z hlienov aj tak dlhodobejsie? Mna to trapi vazne uz mesiac, ale musim vyskusat, co si mi poradila🙂

palya97
20. júl 2025
@romicaga

Super, dakujem. A bolelo ta hrdlo z hlienov aj tak dlhodobejsie? Mna to trapi vazne uz mesiac, ale musim vyskusat, co si mi poradila🙂

@romicaga aktuálne od marca to mam 😁 ale aj priebežne počas roka, ja mam totiž chronické zatekanie hlienov, takže ja už len si preplachujem nos ako som písala, ale treba to naozaj poriadne, ze to aliamare (kľudne aj iná morská voda) ti stečie až do hrdla, vtedy je to dobre preplachnute 😃 toto mi naozaj ako jedine pomáha

petravanc
3. okt 2025

@romicaga ahoj ja som dnes pridala príspevok. Ako už ti to prešlo? Mňa boli hrdlo od 15aprila doteraz.. u Dr aj orl som bola ako na klavíri a nic az teraz ma o par dni čaká gastro vysetrenie a potom alergolog

romicaga
autor
3. okt 2025
@petravanc

@romicaga ahoj ja som dnes pridala príspevok. Ako už ti to prešlo? Mňa boli hrdlo od 15aprila doteraz.. u Dr aj orl som bola ako na klavíri a nic az teraz ma o par dni čaká gastro vysetrenie a potom alergolog

@petravanc Ahoj🙂 ano preslo, mna bolelo hrdlo asi 2 mesiace vkuse, mandla a uchi. crp mi nevyslo, zapal to nebol, tak skumali. Bola som na orl tam vsetko ok, tam mi povedali, ze to bude zrejme skryty reflux, ale robili mi pre istotu aj CT to tiez ok. Bolo to sposobene stresom, presilenim, postupne to vsetko preslo, ked som sa ukludnila🙂