icon

Bolesti končatín a chrbtice

labelo
11. máj 2025

Ahojte viete mi niekto pozrieť tieto výsledky? Mám bolesti ruky,lopatky,krížov a stehna, ďakujem

Bolesti končatín a chrbticeBolesti končatín a chrbticeBolesti končatín a chrbticeBolesti končatín a chrbtice
stellarstar
11. máj 2025

Daj fotky do komentov lebo na mobile sa to nedá zväčšiť ked ich máš v príspevku

glade22
11. máj 2025

Tak zo záverov MR vyšetrení máš celkovo úzky miechovy kanál, zúženie je v krčnej chrbtici ešte zhoršené na niektorých miestach vysunutymi platničkami a degeneratívnymi zmenami. Degeneratívne zmeny spôsobujú aj zuzenia v mieste výstupu nervov z miechy. Hrudna chrbtica je vcelku ok, iba v 2 hrudnych stavoch máš 2 nezhubne ložiská, pravdepodobne tuk alebo hemangióm.

labelo
autor
11. máj 2025
@stellarstar

Daj fotky do komentov lebo na mobile sa to nedá zväčšiť ked ich máš v príspevku

labelo
autor
11. máj 2025
@glade22

Tak zo záverov MR vyšetrení máš celkovo úzky miechovy kanál, zúženie je v krčnej chrbtici ešte zhoršené na niektorých miestach vysunutymi platničkami a degeneratívnymi zmenami. Degeneratívne zmeny spôsobujú aj zuzenia v mieste výstupu nervov z miechy. Hrudna chrbtica je vcelku ok, iba v 2 hrudnych stavoch máš 2 nezhubne ložiská, pravdepodobne tuk alebo hemangióm.

@glade22 toto môže spôsobovať tie bolesti hlavne tej lopatky a ruky?

glade22
11. máj 2025
@labelo

@labelo áno

rozculena
11. máj 2025
@labelo

@labelo úzky miechovy kanál, zúženie je v krčnej chrbtici ešte zhoršené na niektorých miestach vysunutymi platničkami a degeneratívnymi zmenami. Degeneratívne zmeny spôsobujú aj zuzenia v mieste výstupu nervov z miechy.

presne toto mám aj ja,ale ešte k tomu aj ďalšie nálezy na celej chrbtici plus osteoporózu.
Choď za súkromným fyzio,opíš mu svoje pocity,mal by ti dať nejaké cviky,rady...tam neni iné čo riešiť...
Mne ešte neurológ povedal,že to zúženie nie je na operáciu,ale bude sa to postupne zhoršovať...