Bolesti kostí
Ahojte mamičky, idem sa k vám posťažovať ale aj poradu ak ste niektorá mala niečo podobné. ako som prestala mojho malého kojiť prišli na mna velké bolesti kosti. mám pocit že ma boli každá kostička v tele, ráno vstávam ako 80ročna babička a po schodoch idem po jednom :((((( kým sa troška nerozhýbem, potom je to lepšie a na večer znova. strašne ma to obmedzuje či už pri práci doma ale aj ked malého chcem pomojkať, kedže už je ťažký. všetky vyšetrenia mám v poriadku a ja už som zufala čo mi potom je. ani reuma, ani dna no nič, a zaujímavé že len pravá polovica tela, ľavá ani náznak. už fungujem pomaly len na paralenoch. doktorka na mna už niekedy kuká ako na cvoka že čo mi je. ak možete poradte čo dalej, možno je tu nejaká s podobným problémom :( dakujem za rady mamuľky
no bylinky podla mna asi nepomozu, skus d vitamin da sa aj z krvi zistit ci ti nechyba ale mozno to bude mat aj inu pricinu ked si to nemavala pred porodom, porod fakt mohol nastartovat nejake autoimunitne ochorenie, existuje aj sklerodermia a ta reuma este by som skocila aj k inemu lekarovi po nazor...ale nenechaj to len tak a ries to lebo je to divne ozaj. vyskusaj aj neurologiu a pod.
Ak niekto nieco nevyskusal nemoze tvrdit ,ze to nepomoze ,bylinky dodaju telu vitaminy a minerali ,ktore telo potrebuje . Lekar vylieci chorobu nie zdravie . Ale kazdy ma pravo vyjadrit sa a taktiez rozhodnut sa sam za seba .

Rada by som Vam pomohla , ponukam Vam prirodne bylinne vyrobky ,dodaju Vasmu organizmu vitaminy a minerali . Su bez chemie . Investiciu , ktoru za nich date sa Vam oplati na Vasom zdravi . Napiste mi ak mate zaujem o viac informacii na e-mail kedzuchova.lucia@gmail.com . Pekny vecer Lucia