Bolesti kostrče vystreľujúce do konečníka

21. júl 2021

Mali ste niekto? Čo bola pričina?Manžel cely deň za volantom a pociťuje tlakove bolesti v kostrči ,niekedy vystreľujuce do konečnika. K lekarovi ho nemožem dostať.

denden77
21. júl 2021

mrkni diagnozu sinus pilonidalis, pre istotu

kristina1001
21. júl 2021

Nezačína sa mu absces ?

anicka182
21. júl 2021

Myslim ze @denden77 ma pravdu, vola sa to aj choroba jazdcov, mal to brat, tiez s tym nechcel k lekarovi ale ked sa mu urobil absces a schytal horucky, hanba nehanba smer chirurg kt. To otvoril a bolo, hnis vytiekol horucky ustupili, par dni chodil na cistenie a par krat do dna som mu to cistila od hnisu a betadinovala aj ja bez hanby. Lekari odporucaju to riesit operaciou pretoze sa to vracia. Bratovi ked sa to vracia uz citi tlak a vie co pride, doma tomu vravime ze mu rastie chvost :D ale uz to mal aj v podpazusi, tiez opakujuce sa. Takze tam tvoj muz vela nenavymysla, same to neprejde.

autor
22. júl 2021

@anicka182 JA si myslim, že tam bude nejaka pričina v kostrči. Ma to už 3 tyždne a žiadny opuch, zapal tam nema, iba tlak, ako otlačena kostrč od sedenia a tlak na konečnik.Už by sa za tu dobu niečo ako absces rozvinulo podľa mňa.Možno nejaka blokada kostrče, neviem. Keď leži, tak ten tlak nepociťuje, iba pri chôdzi a sedeni.

anicka182
22. júl 2021

Ja keď som bratovi pozerala čo ho tam boli absces som nevidela, ale lekar presne vedel kde rezať. Takisto v lahu nepocitoval bolesti len v sede a pri chodeni.