icon

Bolesti krčnej chrbtice

mishadudy
7. jún 2018

Ahojte..už nejaky ten čas mam bolesti krčnej chrbtice. Bolesť by sa aj dala zvladnuť, len keby som nebola staale ako opitá. Čim väčšia bolesť, tym viac sa mi toči hlava, mam zavraty..tabletky od bolesti mi už nepomahaju vobec. Na neurologii som objednana až 20-eho. Ak sa tu niekto najde, skuste poradiť, ako vidržať, ako predisť točeniu hlavy, alebo aspoň čo robiť, aby to prešlo rychlejšie. Nemožem si taky čas ani ľahnuť lebo mi je ešte horšie. Cele dni som sama s deťmi a už veľa krat som mala pocit, že už odpadnem. Niekedy sa bojim dokonca vijsť vonku, na prechadzku myslim s deťmii. Šoferovať tiež velmi nemožem. Jednoducho sa stale citim, ako keby som bola opitá :/

susu29
29. jún 2018

@mishadudy ano, fakt tie rehabilitacie pomohli.. na chvilku. Velmi laicky Ti poradim, najdi si vyborneho (ale prizvukujem naozaj skveleho) fyzioterapeuta, zly dokaze viac ublizit ako pomoct, ten by mal dokazat napravit.. velmi casto sa stava, ze su vyskocene rebra alebo klucne kosti a to "taha" ten krk. Moj mi to vsetko vysvetlil, ponapraval.. Nenosit tazke, vratane dietata, nenosit tasku na jednom pleci.. a pohyb, treba spevnit svaly krku, chrbta.. vyborne su plavanie a potom cviky, ktote Ta naucia aj na rehabilitacii..

miriamka
Autor odpoveď zmazal
mishadudy
autor
5. júl 2018

@miriamka ani by som nepovedala..stale rovnako :/

miriamka
Autor odpoveď zmazal
miriamka
Autor odpoveď zmazal
mishadudy
autor
10. júl 2018

@miriamka ked som mala migrenu..vtedy ano. Najprv som myslela, ze to bude ocny tlak ale na ocnom bolo vsetko ok. Ked migrena presla, presli aj bolesti hlavy..teraz ma len sem tam zaboli predna cast hlavy..skor by som povedala, ze boli viac zadna cast hlavy

miriamka
Autor odpoveď zmazal
miriamka
Autor odpoveď zmazal
silvid
12. júl 2018

na krcnu chrbticu su vyborne Mckenzie cvicenia-da sa pozriet aj na internete / je to take "zasuvanie" hlavy, len treba cvicit to spravne....a uplne TOP je trezalklovy/lubovnikovy/ olej, ja som mala volnym okom vyboceny stavec, bolesti nenormalne, a tento olej pomaha na chrbticu celkovo, platnicky, je to najlepsia prirodna vec na chrbat, pomocou tychto 2 veci sa mi to upravilo ze mozem fungovat normalne, bolesti nemam...a este mi napada ked ste s detmi na ihrisku, treba sa pomalicky zavesit na rebrinu, chrbat pekne "popuka" a ulavi sa tiez

miriamka
Autor odpoveď zmazal
miriamka
Autor odpoveď zmazal
silvid
12. júl 2018

nie je to zo dna na den, ale zlepsenie citit, ja mam chrbticu zlu asi na 7 miestach, uplna katastrofa ale riesim to len takto doma...a to som mala chrbat ze mi to vystrelovalo do prstov na rukach-trpnutie....treba natierat ale kazdy den aj niekolko x denne + samozrejme aj cvicit

miriamka
Autor odpoveď zmazal
miriamka
Autor odpoveď zmazal
mata1407
15. júl 2018

@miriamka neprešiel..zle bolesti pichanie palenie..lieky som brala..injekcie..nepomohli.objednam sa na MR 😦

miriamka
Autor odpoveď zmazal
mata1407
16. júl 2018

@miriamka millgama a almiral .vybrala som ich 15a nič Na pohotovosti v Nr mi doktorka povedala to je nič len krčna chrbtica.Vyšetrila ma na chodbe.S toho sa ze neumiera..

mata1407
16. júl 2018

@miriamka a Ty mas stale závrate či len bolesti?

miriamka
Autor odpoveď zmazal
mata1407
16. júl 2018

@miriamka a čo cviciš?sm system?mne nepomohli rhb

miriamka
Autor odpoveď zmazal
miriamka
Autor odpoveď zmazal
miriamka
23. júl 2018

@mata1407 ako Ti je?

dajana555
23. júl 2018

@susu29 ku komu chodíte

mata1407
24. júl 2018

@miriamka rovnako...idem do nemocnice

mata1407
24. júl 2018

@miriamka stále mám v tej chrbtici pihanie,pálenie..tlaky..uz som uvažovala aj nad naprávačom...nvm čo robit..Tebe je ako?

mata1407
1. aug 2018

@miriamka ako ti je?mne uz lepšie..naštastie

bobricek1979
1. aug 2018

@mishadudy cvic uvolnujuce cviky na krcnu mas na YouTube rôzne videa jedz magnezko hlavne to cvicenie zaberá a dostatok tekutín

miriamka
Autor odpoveď zmazal
miriamka
Autor odpoveď zmazal