Je únava a bolesť chrbta normálna?
Ahojte,už od rána som taká unavená posledné 2 týždne.mam bolesti chrbta.Je to normálne v 42 rokoch?Narob sa len okolo malých detí.
@ktochytavzite dakujem
Ja uz takto bojujem od januara..zacali ma boliet kolena po mesiaci hned na to krize ...chodim na rehabky .,trosku pomohlo ..a doma cvicim cviky na krize...nasadila som si magnezium a ten mi dost pomaha..tiez mam 40plus...
@alenamihal áno,aj kolená a jeden bedrový kĺb,skúsim ísť teda k lekárovi a nasadíme mg
môže to byť začínajúca artróza, určit smer lekár
@alenamihal, dobry den. Aku znacku magnezia beriete? Tiez som mala dost velke bolesti chrbta. Mne doktorka neurologicka predpísala 1x denne sáčok Magnosolvu, no od neho som mala hnacku 😐 Tak ho neberiem.
Beriem Mg od Galvexu, ale ten je menej koncentrovany, no aspon ma neprehana od neho.
V tomto veku sa spomaľuje metabolizmus, je spomalená funkcia Pečene už dobre nefiltruje, v tele sa hromadia toxíny nastáva únava, nespavosť, je ovplyvnená štítna žľaza a hormóny, črevá sú zanesené pliesňami, parazitami ... ktoré vytvárajú toxíny, zápaly čo spôsobuje bolesti kĺbov a chrbtice...
Treba začať čistiť telo, Stukovatenú pečeň, očistou Črevnej mikroflóry probiotikami a zdravou stravou. Na bolesti kĺbov a chrbtice je výborná Protizápalová strava + Pohyb.
@lucka_ke toto ma tiež napadlo
@camelie12 nie Magnoslov je najvacsi bordell..nie je to vobiec magnezium,ja som ho hned vysadila ako mi nastali neziaduce ucinky...vela ludi ma neziadujuce ucinky...ja mam od dr.max mangezium gold /ten je dobry/ ale este lepsi je od Walmark magnezium +B6 - tento je super na svaly ...
autor- no presne ja som mala taky problem..od krizov mi bolest isla do bedroveho klbu a len par metrov som presla a cela noha bolela a najhorsie ani v polke rici haha ...mne potvrdil ortoped 1,st artrozy na jednom kolene,ale skor si myslim,ze je to svalovy problem...velmi dobra vec je na kolena studena sprcha,ta mi velmi pomaha a taktiez aj masaze a napinanie svalov okolo kolien ...ja uz chodim 3mes na rehabky ,ale stale mam krize napate 24/7 ...neprijemna bolest ..skuste si najst dobreho fyzio..oni robia zazraky niekedy...
@alenamihal riešiš len následky a nie podstatu zdravotného problému prečo máš bolesti a čo sa deje v tvojom tele. Skús zmeniť stravu za protizápalovú. Všetky choroby začínajú v črevách.
@vakatko ako vies ako sa ja stravujem??? milujem takychto ludi ... 1,vek oseries..2, co ak je telo pretazene a potrebuje aj sem tam vypnut ??? 3,ano je pravda ,ze v crevach sa odzrkadluje zdravie ,ale nie je to na 100 % ... aj v tej strave je vela bordelu,chemikalii,toxinov atd... uz vidim ,ked je napr.platnicka vyskocena ,ze za to moze strava haha,tak taka blba este nie som...niektori ludia tazko pracuju a potom si to odserinka vela veci na tele...
Ďakujem Vám 😊
@alenamihal, vdaka za odpoved. Takze z magnezia od Walmarku vas uz neprehana, ano?
Možno aj test na Boreliózu by som si dala na tvojom mieste urobiť.
@camelie12 nie ani od drmax...obidva su dobre vstrebatelne...

je to mozne,skus jogu rehabilitacie ,to je normalne v 42