Bolesti na hrudi a dýchavičnosť po respiračnej infekcii
Bola som dnes na pohotovost lebo som mala od vcera bolesti na hrudi aj cudne pocity uprostred hrude a k tomu mi aj busilo srdce. Dnes rano to bolo horsie a pridala sa aj dychavicnost pri najmensej namahe. Som par dni po vylieceni nejakej respiracnej virozy. Urobili ekg, rtg pluc, zvali krv na zapal a kardiospecificke enzymy. Vsetko ok tak ma poslali domov ze vsetko je v norme. Ked som sa opytala ze z coho to potom je nevedela dr povedat. Beriem aj lieky na tep a vobec ako keby nezaberali teraz. Utriem riad a mam tep pomaly 120 mam pocit nedostatku vzduchu. Mam 37 rokov. Moze to byt chrbtica, ta ma posledne tyzdne riadne trapi
Si po viróze, a si v poriadku. Je to normálne, keďže si vyšetrená tak to absolútne nerieš. Nechaj telo sa doliečiť.
Keď teraz začneš plašiť a hľadať dôvody a hľadať čo je zlé, môže ťa to držať veľmi dlho. Ver mi.
Ale ak to necháš, vyšetrená si bola, tak sa upokoj a nerieš, nemeraj, radšej trošku viac oddychuj a ono sa to skľudní.
@anonym_autor ale ono je toto úplne normálne po respiračnom ochorení.... Ešte stále sa potrebuješ šetriť, bola si na pohotovosti, máš urobené základné dôležité vyšetrenia vrátane odberov krvi. V tom prípade áno, ide o pozostatky po chorobe. Šetri sa, daj si čajík, odpočívaj, pokojne si dýchaj. Kašli na domácnosť. Nepachti sa. To prejde. Chce to čas. Ja som ešte 2 týždne po veľmi silnej viróze lapala po dychu, neboj.
Si po viróze, a si v poriadku. Je to normálne, keďže si vyšetrená tak to absolútne nerieš. Nechaj telo sa doliečiť.
Keď teraz začneš plašiť a hľadať dôvody a hľadať čo je zlé, môže ťa to držať veľmi dlho. Ver mi.
Ale ak to necháš, vyšetrená si bola, tak sa upokoj a nerieš, nemeraj, radšej trošku viac oddychuj a ono sa to skľudní.
@sisamisaaa snazim sa oddychovat ale este aj pri lezani citim ten neprijemny pocit v hrudi a busenie. Tak hadam to prejde
@sisamisaaa snazim sa oddychovat ale este aj pri lezani citim ten neprijemny pocit v hrudi a busenie. Tak hadam to prejde
@anonym_autor prejde, je to úplne legitímny a normálny pocit. Ale keď sa na to nebudeš sústrediť, ani si nevšimneš ako to prejde.
Keď budeš mať nabudúce tendenciu to analyzovať, začni sa sústrediť na to čo cítiš v rukách, nohách, poobzeraj sa po miestnosti pomaličky si pomenuj nejaké veci. Tak odpútaš pozornosť. A prejde to.
@anonym_autor to už môže byť aj psychika, lebo stále myslíš na to dýchanie. niečo ako mierna úzkosť.
@anonym_autor to už môže byť aj psychika, lebo stále myslíš na to dýchanie. niečo ako mierna úzkosť.
@amdornik nechcela som jej to takto napísať aby sa ešte nezľakla tej úzkosti 😄😄😄 ale áno je to presne tak
@amdornik nechcela som jej to takto napísať aby sa ešte nezľakla tej úzkosti 😄😄😄 ale áno je to presne tak
@sisamisaaa mavam uzkosti ale ja mam skor zaludocne priznaky
@sisamisaaa mavam uzkosti ale ja mam skor zaludocne priznaky
@anonym_autor tie príznaky môžu byť od hlavy po päty úplne hocijaké. Tak už vieš čo to je a aj čo s tým ☺️☺️☺️🩷
@anonym_autor skús dopĺňať elektrolyty, to by mohlo pomôcť.

@anonym_autor išla by som na ergent, nepodceňuj to, radšej tri krát zbytočne, ako raz neskoro