Bolesti nôh a otupenie hlavy
Ahojte milý priatelia dlho som váhal či napisat do tejto komunity ale už neviem čo robiť moj problém začal asi dva roky do zadu problém spočíva v tom že v klude sa nedeje skoro nič pri pohybe občas hlavne keď mi je trochu teplo alebo som si aj všimol keď vojdem do nákupného centra alebo do obchodu tak začnú mi ako keby brniet slabnúť nohy plus hlava mi otupie mám pocit že zaspim a mám takú tu mozgovú hmlu keď ležím aspoň pol hodinu tak to prejde nechápem či to je niečo z nervovým systémom alebo niečo sledoval som si už aj cukor tlak keď to príde vsetko v poriadku mám prejdené asi každé vyšetrenie u súkromných doktoroch dakedy keď hlavne že kráčam po ulici cez deň tak až do biela vidim a mám pocit že má zloží na zem ale napríklad chyták je taký že v tme sa mi to nedeje aj von môžem byt chodiť kade tade a nič ja už nechápem čím to je. Keby sa niekto našiel z rovnakým problémom alebo vedel mi poradiť budem veľmi vďačný strašne má to obmedzuje a chcem žiť naplno

Nebude to psychika,,?tuto mozno pomoze komunikacia, o hocicom ,trebars,kam na dovolenku,navsteva rodiny mamy,,tazko radit,nepises aspon priblizne o sebe,ci pracujes zenaty ,single , inak sa radi slobodnemu,inak zenatemu, aj vek. Mlady, stredny,,proste trosku konkretizuj, co ta trapi, ak si zo zivotom spokojny ,nemas starosti, tak smer obvodak, a on ta uz nasmeruje...