icon

Bolesti po ležaní na kozmetike

22. apr 2025

Ženy, máte to niekto tak že keď ležíte cca hodinu v jednej polohe rovno na chrbte na lehátku tak sa ledva postavíte odtiaľ potom ? Cítim ako ma všetko boli a ledva sa rozhybem .. zvláštne a to mám len 31rokov .. 😒

vanilkovazmrzka
22. apr 2025

Je nacase aby si zacala cvicit.

loliki
22. apr 2025

@vanilkovazmrzka Z kozmetiky rovno na masáž a do fitka. 🙂
Autorka, asi máš problém s chrbticou.

autor
22. apr 2025

@vanilkovazmrzka och to máš pravdu , skúšala som už kadečo, len neviem čo je správne začať cvičiť pri takomto niečom, nech si viac neublížim ako pomôžem 🤔

lindous
22. apr 2025

Začala by som u fyzio, než sa sama pustíš do nejakého veľkého cvičenia 😊

mameha7
22. apr 2025

Mne sa toto stalo u jednej kozmetičky viac krát. Podľa mňa je to ležadlom,tiež som nad tým dumala a bola to pre mňa celkom záhada. Zmenila som kozmetičku a už som potom nemala bolesti po ležaní, súčasná kozmetička má úplne iné a pohodlné ležadlo.

rozculena
22. apr 2025

má blbé lehátko.Aj u zubára to je poznať,že nie sú všetk rovnaké,u nového sa mi blbo sedí a tú opierku na hlavu má úplne na hovno,u starého v pohode aj 2 hodiny

nynia
23. apr 2025

Ja by som hned nestresovala zalezi ake ma lehatko niektore ho maju take tvrde ako keby si bola celu tu hodinu na zemi vtedy je pochopitelne, ze z neho vstanes dolamana. Ale ked mas obavy, ze za tym moze byt nieco ine urcite smer fyzio a potom po jej odporucani zacat cvicit alebo ked nechces fyzio tak vo fitku si najst nejakeho dobreho trenera, ktory bude prihliadat na tvoje problemy s chrbticou a davat pozor na spravnu techniku cvikov ale trener sam o sebe nie je odbornik na pohybove problemy.