Bolesti po ležaní na kozmetike
Ženy, máte to niekto tak že keď ležíte cca hodinu v jednej polohe rovno na chrbte na lehátku tak sa ledva postavíte odtiaľ potom ? Cítim ako ma všetko boli a ledva sa rozhybem .. zvláštne a to mám len 31rokov .. 😒
@vanilkovazmrzka Z kozmetiky rovno na masáž a do fitka. 🙂
Autorka, asi máš problém s chrbticou.
@vanilkovazmrzka och to máš pravdu , skúšala som už kadečo, len neviem čo je správne začať cvičiť pri takomto niečom, nech si viac neublížim ako pomôžem 🤔
Začala by som u fyzio, než sa sama pustíš do nejakého veľkého cvičenia 😊
Mne sa toto stalo u jednej kozmetičky viac krát. Podľa mňa je to ležadlom,tiež som nad tým dumala a bola to pre mňa celkom záhada. Zmenila som kozmetičku a už som potom nemala bolesti po ležaní, súčasná kozmetička má úplne iné a pohodlné ležadlo.
má blbé lehátko.Aj u zubára to je poznať,že nie sú všetk rovnaké,u nového sa mi blbo sedí a tú opierku na hlavu má úplne na hovno,u starého v pohode aj 2 hodiny
Ja by som hned nestresovala zalezi ake ma lehatko niektore ho maju take tvrde ako keby si bola celu tu hodinu na zemi vtedy je pochopitelne, ze z neho vstanes dolamana. Ale ked mas obavy, ze za tym moze byt nieco ine urcite smer fyzio a potom po jej odporucani zacat cvicit alebo ked nechces fyzio tak vo fitku si najst nejakeho dobreho trenera, ktory bude prihliadat na tvoje problemy s chrbticou a davat pozor na spravnu techniku cvikov ale trener sam o sebe nie je odbornik na pohybove problemy.

Je nacase aby si zacala cvicit.