Bolesti po liečivej vložke v zube
Preco ma z liecivej vlozky boli zub dva dni tak ze si musim dat tabletku ale deje sa to vzdy ked ju dostanem .
mňa z vložky bolel zub len raz,to bola neskutočná bolesť,keď mi ju vybrala,bolesť okamžite prestala.Neviem,čo to bolo za meteriál,dala mi tam potom niečo iné a to nebolelo.Bolo to iba raz v živote.Asi majú rôzne materiály alebo čo...zubárka povedala,že som alergická
Ak dala liečivú vlozku pre hlboký kaz a boli rovnako ale viac, treba vybrať nervy. Ak vybrala nervy a dala liečivú vlozku q boli rovnako alebo viac, treba ísť na prečistenie a zub nechať dva dni otvorený lebo sa tam hromadia baktérie a nemajú sa ako dostať von a to spôsobuje bolesť. Ak dala vlozku a bolesť sa zmenšuje, je to normálna bolesť a reakcia organizmu na to ze sa s ním niečo robilo. To je ako keď je rana, boli ale bolesť sa pomaly zmenšuje. Treba to zvážiť. Pripadne navštíviť zubnú pohotovosť.

@seron2 mne to bolelo tyzden, bolo to v podstate z toho vrtania kazu, ale zavolaj zubarovi a opytaj sa, mne povedali ze ak bolest stupa je zle ak klesa ka,dy den bolest je to ok