icon

Bolesti po zubnom zákroku

niki_9
11. aug 2025

Ahojte. Pred týždňom som bola trhat predposledny spodny zub na pravej strane. Keďže som tam mala zápal trhanie bolo pre mňa neskutočne bolestivé.
Po 3 dňoch som si myslela že sa mi uľavi, kedze ma bolela cela kost a strielalo mi to az do uši … isla som znova k panovi dr.zubarovi … vycistil vyplnil dreňou. Bolest ihned ustupila. Dnes je to presny tyzden, dreň tam stale vidim , citim .. povedal mi že si to nemam vytahovat , že je samovstrebateľna. Ale posledne dva dni pocitujem bolest sanky pri jedeni, citim take ťahanie od miesta vytrhnuteho zubu, bolestive mierne aj na dotyk.. aj napriek tomu ze mi bolest po dréni ustupila… viem že po takom trhani je dona hojenia dlhá, ale uz som na nervy z toho ze to stale citim na kosti pri usiach… niekto nejake rady ? Tipy ?

kacena4
11. aug 2025

muzovi ked trhali zub bolest mal asi 10 dni potom bolo ok, hold chce to cas na hojenie, od bolesti asi lieky, popr. atb ak by tam bol zapal. drzim palceky

aurinia
16. aug 2025
@kacena4

muzovi ked trhali zub bolest mal asi 10 dni potom bolo ok, hold chce to cas na hojenie, od bolesti asi lieky, popr. atb ak by tam bol zapal. drzim palceky

@kacena4 mne trhal zub pred 4 dnami, cele 4dni mam bolesti, dostala som hned ATB