icon

Bolesti pod pravým rebrom

doluvodou
4. sep 2025

Ahojte bojujem druhy tyzden s bolestou pod rebrom. Taka akoby svalovica troska spomalene travenie. Na jedlonto volyv moc nema. Citim hlavne ked silne zatiahnem bruchl a ked po velkom nadychy dam hlboky vydych. Vtedy je to najhorsie. Ked sa ovolni napatie. Bolest je na rozhrani reboer niekdy troska vyssie. Cez den sa to da led sa hybem ale v noci je to peklo. Najhorsie ked sa pozabudnem a zaspim na pravej strane. Masaz nepomaha, ba aj to zhorsuje.maval som problemi so zlcnikom 10r nazad ale ten bolel inac. Nebol taky pocit plnosti a pnutia pod rebrom. Najlepsie je ked sa to uvolni a zacne skrkat. Mam troska strach po tom co som tu cital. Vzhladom kntomu ze cez den sa to viacmenej neprejavuje som lekara nenavstivil. Na kavu a mastne to moc nereaguje. Aspon nie do hodiny dvoch co som si vsimal. Najvacsia pomoc je vytlacit brucho aby sa pod rebrom uvolnilo. V tedy prestanem citit bolest. Mal niekto daco podobne?

lukbe
4. sep 2025

No neviem, ale ak je to žlčník, tie záchvaty sú čoraz silnejšie a horšie. Obvodný a potom gastro.

doluvodou
autor
4. sep 2025
@lukbe

No neviem, ale ak je to žlčník, tie záchvaty sú čoraz silnejšie a horšie. Obvodný a potom gastro.

@lukbe obvodna sopravila odbery ale je to stale horsie a horsie. Neda mi to spat a fakt to zacina boliet. Citit ze daco neodteka a je to bolestive

anonym_68844c
5. sep 2025
@doluvodou

@lukbe obvodna sopravila odbery ale je to stale horsie a horsie. Neda mi to spat a fakt to zacina boliet. Citit ze daco neodteka a je to bolestive

@doluvodou no mozno mas fakt chyteny zlcnik ci mozno upchatý zlcovod.

anonym_68844c
5. sep 2025
@doluvodou

@doluvodou daj vediet ako si dopadla, drzim palce. ja tam mavam tiez bolesti preto ma to zaujima.

doluvodou
autor
5. sep 2025

Tak dorazili vysledky. Testy na pecer, zlcnik, pankreas, krzvny obraz, cukor, crp vsetko v norme. Dostal sommetamizol strada, guajacuram a milgamu. ak sa to nezlepsi do pondelka tak musim na sono

balerina2025
5. sep 2025
@doluvodou

Tak dorazili vysledky. Testy na pecer, zlcnik, pankreas, krzvny obraz, cukor, crp vsetko v norme. Dostal sommetamizol strada, guajacuram a milgamu. ak sa to nezlepsi do pondelka tak musim na sono

@doluvodou tak to ti dala lieky na chrbticu zeby to bol problem?

doluvodou
autor
5. sep 2025
@balerina2025

@doluvodou tak to ti dala lieky na chrbticu zeby to bol problem?

@balerina2025 naozaj si nemyslim ze to je od chrbtice. Mam krce este stale ale po uziti meganizolu je to o dost lepsie

balerina2025
5. sep 2025
@doluvodou

@doluvodou zlcnik pankreas sono robili? ci pankreaticke enzymy?

doluvodou
autor
5. sep 2025
@balerina2025

@doluvodou zlcnik pankreas sono robili? ci pankreaticke enzymy?

@balerina2025 sono som este nemal. Dostal som lienky a v pondelok mam volat ako zabrali. Pankreaticke enzymy su v norne.

balerina2025
5. sep 2025
@doluvodou

@balerina2025 sono som este nemal. Dostal som lienky a v pondelok mam volat ako zabrali. Pankreaticke enzymy su v norne.

@doluvodou tak je dobre. 🍀