Bolesti pri srdci po cvičení
Zdravím Vás prosím Vás máte niekto skúsenosť?vo fitku som bola predvčerom odvtedy ma bolí pri srdci najviac pod ľavým rebrovým oblúkom ako je kostica od podprsenky ,boli ma aj chrbát vzadu pod lopatkou ľavou nieje to taká bolest ,že by sa nedala vydržať ale mám stoho stres či mám srdce ôk alebo či môžem to takto pociťovať po cvičení?trošku viac som si zacvičila čo sa týka chrbta vo fitku a ruky ďakujem za radu
urob ten isty pohyb a zistis ci to je tym ak to bude viac kricat
urob ten isty pohyb a zistis ci to je tym ak to bude viac kricat
@martinmmartin áno idem do fitka zajtra ale už sa bojím cvičiť chrbát a ruky dám si len nohy ...ak je to z cvičenia z chrbtice tak by som bola v kľude lebo ja uz si namýšlam či nemám niečo zo srdcom ale som si istá,že sa mi to udialo po fitku a trvá to do dnes a som zvedavá ešte dokedy bude
A meni sa ta bolest, ked zmenis polohu? Ak hej, tak to nebude srdce, ale ortopedicky problem
A meni sa ta bolest, ked zmenis polohu? Ak hej, tak to nebude srdce, ale ortopedicky problem
@bluka2 no bolesť je hlavne,keď si stlačím pod prsníkom ľavým a aj keď si lahnem na ten ľavý bok tak to bolí ,no bolesť je hlavne pod tým prsníkom a keď som bola dnes v meste a chodila som tak som to sem tam cítila

Ti bude skôr od chrbta ako srdce, nesprávna technika , pretazenie