Bolesti spánkov a ich spojitosť s chrbticou
Ahojte mam posunute platnicky c5 c6 a th7 th8. Mavam bolesti hlavy aj krku ale posledny mesiac ma bolia hrozne spanky na neurologiu som objednana az v maji. Len sa bojim ci to nebude ci to nebude nieco horsie. Mal niekto bolest spankov z chrbtice? Dakujem
@alenamihal ano mala som mr preto viem ktore platnicky. Mne obcas trpnu prsty na ruke a palec na nohe, pichanie medzi lopatkami hrozne to je. Len posledny mesiac ma bolia aj spanky fest.
@cacorka2704 do maja cakat je strasne dlha doba..neskusite dobreho fyzio zatial ??
@alenamihal rozmyslala som.uz nad tym aj, teraz momentalne mam rehabilitacie ale volake zlepsenie necitim
@cacorka2704 daj si par dni po rehabkach a bude lepsie..citis ,ze rehabky robia horsie,ale to telo sa dava dokopy a lieci...mne velmi pomohla razova vlna na bolesti,neviem ,ci tam nieco take maju..
@alenamihal mozem sa spýtať, na aké bolesti vam pomohla razova vlna ?
@alegri trapezy od sije,rameno a vnutorna strana lopatky a do toho elektricke bolesti do spanku,tuhnutie svalstva,ak je tam aj zapal ...pekne mi to uvolnilo...ja mam aj piriformis syndrom a tiez pouzivam na bedrovu oblast a pomaha super...1x do mesiaca chodim taku prevenciu ..ked nie su boloesti tak 1x za 2mes...ja vrelo odporucam..
@alenamihal vdaka, brali ste aj nejaké lieky, od lekára ci uz volnopredajne
@alegri volnopredajne - gauajacurran ,milgama,neuromiltivit /na 3mes/ a velku davku magnzezia a B6/ten je v neuromultivit tiez/...ten som si nasadila ak by tam bol nerv poskodeny...od neurologicky mam len kvoli bolestiach,ale tie su dost tazke na zaludok,tak som ich nebrala...nasadte si flector na tyzden 3x denne 25mg..
@alenamihal guajacuran som brala a zaberal, potom ma doktorka stopla, ze to nemozem brat predsa 2 týždne. Aké ste mali davkovanie týchto vitaminov prosim?
Mne tiež dala od bolesti, aflamil- účinná látka ako flector, voltaren, ale len 1x denne 100mg, brala som asi 5 dni trochu mi to utlmilo tiw stavy, ale neprešlo.
@alenamihal brala ste aj milgamu aj neuromultivit naraz ? Obe su Bcka
@alegri ano brala ale iba cca 2tyzdne a potom len neuromultivit ..bolo mi uz lepsie ,tak som nechcela pchat do seba bordelu hahaaa

Mala si MR ,ked vies ze su to platnicky ?? JA momentalne tiez prechadzam niecim po zlej manipulacii sarlatanom chiropkaktikom brrrr...ja som mala aj rehabku ,trosku mi pomohli procedury a masaze...buduci tyzden mam neurologicku a plannujem nech sa posle na MR..mne to bije len do pravej strany spanku a prava strana sije,ramena a vnutorna cast lopatky je masaker...