icon

Bolesti ucha a hrdla

24. máj 2025

Vcera rano ma zacalo boliet hrdlo. Ziadna katastrofa ale citim to hrdlo na pravej strane, je aj cervene, mandle nie su zvacsene ani na nich nie je hnis. Citim sa aj kusok malatne a teplota tak max 37.5. Rano som sa ale zobudila na bolest v pravom uchu pri prehltani. Cim to moze byt sposobene? Nos nemam upchaty ani nic nefukam. Vdaka

autumm
24. máj 2025

Viroza. Je to bežné, cele to tam je poprepajane vnutri. Aj ja som to mala s mužom. Prejde to

autor
24. máj 2025
@autumm

Viroza. Je to bežné, cele to tam je poprepajane vnutri. Aj ja som to mala s mužom. Prejde to

@autumm dakujem. Zatial som toto nikdy nemala ze pri bolesti hrdla aj bolest ucha

autumm
24. máj 2025

Tiež sme to mali tak ako píšeš ze hrdlo ani moc nebolelo, len teda pri prehltani to zabolelo nie v hrdle ale v uchu. Ono ta bolesť môže vystrelovat inde. 🙂

janiely
24. máj 2025

Presne ja mam toto od utorka. Tiez ma nikdy nepichalo v uchu a teraz prvy krat. Tak som pisala doktorke a podla nej to vyzera na virozu. Mala som tiez 37,4, unava, slabost, mierna bolest klbov, svalov, take zvlastne pichanie v uchu a hrdlo moc nebolelo, skor tam vyssie kde sa to uz prepaja s usami. Take divne cele to bolo. Ale dnes uz konecne sa citim lepsie. Vitaminy a vylezat pomohlo.