Bolesti v bedrovej a krížovej časti chrbtice
Chcela by som sa spytat, ci nemal niekto podobny problem. Momentalne uz par dni mam bolesti v oblasti bedrovych svalov a bolest prechadza do pravej nohy. Nie je to ani tak bolest, ako trpnutie noh. Davala som si Dorsiflex a a dala som si aj flector ale nepomaha to akosi. Nie je to intenzivna bolest ale je to neprijemny pocit, hlavne to trpnutie noh.
@maminuska poslali ma na CT a zistila sa hernia disku l5s1, to znamena, ze platnicka v oblasti krizovej l5s1mam prasknutu a to rosolovite jadro vytlacene na 6mm. Absolvovala som rehabilitacnu kúru a pomohlo mi to. Aj ked obcas to este citim. Aj doma musim cvicit cviky ktore ma naucili, ale v poslednej dobe to dost zanedbavam. No musim v tom pokracovat, lebo pár dni sa uz moc dobre necitim. A samozrejme niekedy sa mi zhorsuje ked mám dostat menstruaciu, lebo je ta krizova oblast vtedy dost prekrvena.

@zuz1978 ahoj , je to už staršia téma , ale ja mám posledný mesiac niečo podobné . Prosím ťa mohla by si mi napísať čo ti bolo ? Kľudne aj do IP.