icon

Bolesti vredov žalúdka pri pohybe a ich príčiny

17. mar 2025

zdravim,
bolia vredy (zaludok/12trnik) pri pohybe?
bolia skor na lacno, ci nezavisle od jedla?
mam uz roky bolesti pod pravym rebrom.
caka ma vcysetrenie ;ebo na ct ani sone nic nevideli
idem na hadicu aj kolono
ma niekmto skusenost?
dakujem vopred.

veronika2316
17. mar 2025

Záleží vtedy čoho žalúdka myslím že bolia po jedle a dvanastnika nalačno

autor
17. mar 2025
majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
17. mar 2025

@majamat dakujem. len ma zaujimalo ze kebyze vred ci polyp ci to moze byt taketo

majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
17. mar 2025

@majamat nie nie stred to nie je. je to na pravo, miestto kde je 12tnik ci zlcnik proste tsam to miesto.

majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
17. mar 2025

@majamat hmmm tak ja nevioem uvidime. dakujem za prispevky

majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
17. mar 2025

@majamat to je pravda

meginka32
18. mar 2025

Mňa to takto boli od chrbtice

autor
18. mar 2025

@meginka32 prosim a na pravo, tam kde je pecen zlcnik? kazdy den?

meginka32
19. mar 2025

Mňa to boli aj na pravo aj naľavo. Strieda sa mi to. Bolesti mám takmer denne. Obišla som rozne vyšetrenia. Sono brucha 4 alebo 5x, tam je všetko v poriadku. Na gastro chodím pravidelne.
Momentálne chodím na masáže a tam mi masérka povedala že mám strašne stuhnuté a skrátené svaly, zhluky spazmove v celej chrbtici, najmä na spodku hrudnej chrbtice. A to sa mi ťahá popod rebrá tá bolest.
Z blokády hrudnej chrbtice môže vraj boliet aj brucho a oblasti okolo rebier. Ja to riešim už druhý rok. Až teraz nedávno som natrafila na túto masérku, ktorá vyzerá, že sa naozaj vyzna. Robí mi raz týždenne hĺbkovú masáž, je naozaj bolestivá lebo tam mám samu spazmu na chrbte a dala mi také strečingove cviky, lebo potrebujem uvoľniť a natiahnuť hlavne svalstvo.

mariynka
7. júl 2025
@meginka32

Mňa to boli aj na pravo aj naľavo. Strieda sa mi to. Bolesti mám takmer denne. Obišla som rozne vyšetrenia. Sono brucha 4 alebo 5x, tam je všetko v poriadku. Na gastro chodím pravidelne.
Momentálne chodím na masáže a tam mi masérka povedala že mám strašne stuhnuté a skrátené svaly, zhluky spazmove v celej chrbtici, najmä na spodku hrudnej chrbtice. A to sa mi ťahá popod rebrá tá bolest.
Z blokády hrudnej chrbtice môže vraj boliet aj brucho a oblasti okolo rebier. Ja to riešim už druhý rok. Až teraz nedávno som natrafila na túto masérku, ktorá vyzerá, že sa naozaj vyzna. Robí mi raz týždenne hĺbkovú masáž, je naozaj bolestivá lebo tam mám samu spazmu na chrbte a dala mi také strečingove cviky, lebo potrebujem uvoľniť a natiahnuť hlavne svalstvo.

@meginka32 ahoj, bola si aj na hadici? Co zistili? Diky

autor
7. júl 2025

mna ano, na pravo kazdy den, bola som na hadici sone aj ct a zistili mi zapal zaludka.
zlcnik 12tnik mam ok bez vredov.pecen steatozna

autor
7. júl 2025
@mariynka

@meginka32 ahoj, bola si aj na hadici? Co zistili? Diky

@mariynka zapal zaludka. nasadili lieky proti tvorbe HCL

autor
7. júl 2025
@meginka32

@meginka32 no mam zapal zaludka. ale ano ako dokaze traviaci system vyrazat do chrbta (zlcnik, pankreas napr) tak dokaze chrbtica dopredu vyrazat, je to velmi mylne vsetko prepojene. :(

mariynka
7. júl 2025
@anonym_autor

@mariynka zapal zaludka. nasadili lieky proti tvorbe HCL

@anonym_author zienky, a co jete, ked mate bolesti?

mariynka
7. júl 2025
@anonym_autor

@meginka32 no mam zapal zaludka. ale ano ako dokaze traviaci system vyrazat do chrbta (zlcnik, pankreas napr) tak dokaze chrbtica dopredu vyrazat, je to velmi mylne vsetko prepojene. :(

@anonym_author prosim ta, co jedavas, ked mas bolesti? Diky moc

mariynka
7. júl 2025
@meginka32

@meginka32 prosim ta, co jedavas, ked mas bolesti? Diky moc

autor
7. júl 2025
@mariynka

@anonym_author zienky, a co jete, ked mate bolesti?

@mariynka zatial jem vsetko lebo mi dali lieky a bolest uz nemam ako predtym asi mi to pomaha lenze lieky coskodo dobierem tak musim na dietu vlastne aj teraz by som mala nejest sladke napr ale toho sa neviem vzdat

mariynka
8. júl 2025
@anonym_autor

@mariynka zatial jem vsetko lebo mi dali lieky a bolest uz nemam ako predtym asi mi to pomaha lenze lieky coskodo dobierem tak musim na dietu vlastne aj teraz by som mala nejest sladke napr ale toho sa neviem vzdat

@anonym_autor ake lieky? Aj atb? Ci volnopredajne? Diky

autor
8. júl 2025
@mariynka

@anonym_autor ake lieky? Aj atb? Ci volnopredajne? Diky

@mariynka nie, mam na postlacenie tvorby kyseliny vola sa to controloc, a inac mam doma helicid