icon

Bolestivá hrčka pod pazuchou.

adulienka11
27. aug 2019

Baby chcem sa spytat ci ste niektora mali hrcku pod pazuchou boli ma dneska som si nasla ze z coho to moze bit dakujem

kataka10
27. aug 2019

@adulienka11 Pravdepodobne opuchnuta uzlina. Moze to byt z holenia. Skus sa teraz neholit a nepouzivat prilis chemiu v oblasti podpazusia, malo by to odpuchnut.

adulienka11
autor
27. aug 2019

@kataka10 dakujem za radu dufam ze to je z holenia

0hena0
27. aug 2019

@adulienka11 upchata uzlinka

adulienka11
autor
27. aug 2019

@0hena0 a z coho 😕

h_petra
27. aug 2019

Aj ja som to mala. Je to z holenia. Nemohla som par dni vtedy ani ruku pripazit 😁 chvilu sa nehol, pouzivaj iba nedrazdivy deodorant, prejde to

ajko2011
27. aug 2019

Mne sa to spraví, keď častejšie používam Driclor.🤷 Potom pár dní vynechám a je fuč.

lubik87
27. aug 2019

Hrčku sa robia keď si dávajú ľudia guličky a iné deodoranty proti poteniu...obsahujú hliník a iné ťažké kovy ktoré.zabranuju poteniu potom sa pri najlepšom len zapali uzlinka ....netreba používať nič alebo len na čistej báze bez ťažkých kovov

adulienka11
autor
27. aug 2019

Dakujem baby😊

siska53
27. aug 2019

@adulienka11 ja mam.taku uz niekolko rokov, vzdy pri sone mi to pozru, plus aj kozny skontroluje pri kontrole znamienok.. tiez som.bola vyplasena, tak som.sa objednala.. moze to byt z holenia alebo ta upchata uzlina, tukova daka .

0hena0
28. aug 2019

@adulienka11 z kadecoho co si aplikujeme pod pazuchy alebo aj z potu. Teraz v horucavach to je bezne. Az by si videla ze to casom neodchadza, ides k lekarke a povies ze si si to sledovala. Ale, iste to odznie po cca tyzdni.