icon

Bolestivé zranenie chrbta po cvičení

25. sep 2025

Ahojte. Práve idem z fitka keď sa mo spôsobilo zranenie. Cvičila som chrbát ( cvičím 6 rokov, techniku mám fakt ok) a prasklo mi v oblasti lopatky. Počula som presne ten zvuk a hneď to začalo extrémne bolieť, sčervenalo to. Za celý čas čo cvičím som nemala žiadne zranenie. Neviem ako to vyhodnotiť, nedá sa mi sedieť ani ležať, je v tom tlak ktorý vyskakuje až do boku. Začala som si to ľadovať. Je to na pohotovosť? Som v zahraničí, takže svojho dr tu nemám.

biba_18
25. sep 2025

áno, je to na pohotovosť...

autor
25. sep 2025
@biba_18

áno, je to na pohotovosť...

@biba_18 tak to musím vydržať nejako do 17.. ach

biba_18
25. sep 2025

nie, traumatologia by mala byť 24/7

autor
25. sep 2025
@biba_18

nie, traumatologia by mala byť 24/7

@biba_18 nemaju nič iné na stránke vypísané, len detská a zubná ďalej

biba_18
25. sep 2025

ale nie pohotovosť - hľadaj traumatologiu ...

biba_18
25. sep 2025

https://nemocnice-vs.cz/pracoviste/luzkova-odde...
by som tam volala asap či možem prísť ... na chirurgiu ...

autor
25. sep 2025
@biba_18

https://nemocnice-vs.cz/pracoviste/luzkova-odde...
by som tam volala asap či možem prísť ... na chirurgiu ...

@biba_18 ďakujem, skúsim

1sweet
25. sep 2025

@anonym_autor ked bolo počuť prasknutie, pravdepodobne vysunuta platnicka. Suche teplo, nieco na uvoľnenie a od bolesti.

elistek13
25. sep 2025

Ano, to bude zrejme platnicka, rozhodne to nenechavaj len tak, netreba to podcenovat a urcite chod 🙏

autor
25. sep 2025
@elistek13

Ano, to bude zrejme platnicka, rozhodne to nenechavaj len tak, netreba to podcenovat a urcite chod 🙏

@1sweet
@elistek13 skúšala slm si robiť zatiaľ samotest podľa AI či je to platnicka, tam to praveze nevyšlo. Nevystreluje mi to do nohy. Tlak je v oblasti toho prasknutia, to aj zabolelo a občas to vyskočí do krku.

simca06022011
25. sep 2025
@anonym_autor

@1sweet
@elistek13 skúšala slm si robiť zatiaľ samotest podľa AI či je to platnicka, tam to praveze nevyšlo. Nevystreluje mi to do nohy. Tlak je v oblasti toho prasknutia, to aj zabolelo a občas to vyskočí do krku.

@anonym_autor platnicka medzi lopatkami ti nebude vystrelovat do nohy, ale smerom krk/ruky...
Je to jedno, ked sa ti stane uraz mimo prace pohotovosti, ides normalne do najblizsej ambulancie = ci trauma, alebo orto/neuro a zaklopes a povies a ides. Niekde urgenty su 24/7 bezne, nie pohotovost. Urgent

viestta
25. sep 2025
@anonym_autor

@biba_18 tak to musím vydržať nejako do 17.. ach

@anonym_autor po uraze ta vezmu na urgente v akejkolvek nemocnici, netreba cakat kym zacnu ordinovat pohotovosti.

autor
25. sep 2025

Zabudla som napísať. Dali mi len injekciu 🤷🏽‍♀️ a že si mám zájsť k svojmu dr. Ani sa ma nedotkli, žiadne vyšetrenie….

biba_18
25. sep 2025

😲 veľmi divná nemocnica… zajtra teda ideš k nejakému doktorovi?

autor
25. sep 2025
@biba_18

😲 veľmi divná nemocnica… zajtra teda ideš k nejakému doktorovi?

@biba_18 no bolo to cele divné. Musím k dr aj kvôli pn

biba_18
25. sep 2025

@anonym_autor držím palce nech to fakt nie je nič komplikované či vážne 💪