icon

Bolestivý fľak na lýtku

ania2
24. máj 2025

Zdravím všetkých, pred dvoma dňami som si poškriabala svrbiace lýtko.Po dvoch dňoch mám takýto fľak( na foto), bolí ma to na dotyk, fľak je teplý na dotyk.Nič ma nepoštípalo, v lese som nebola.Muž mal pásový opar, ale ten nie je nákazlivý.

Bolestivý  fľak na lýtku
katie253
24. máj 2025

@ania2 pokiaľ viem, tak pásový opar je infekčný

gubcikova
24. máj 2025

Pásový opar je infekčný

minenkaa
24. máj 2025

Upchatá žila

sella38
24. máj 2025

Pasovy opar je infekcny pre ludi, ktori nemali kiahne…

ania2
autor
24. máj 2025
@minenkaa

Upchatá žila

@minenkaa vieš to z vlastnej skúsenosti?Lebo take dačo mala aj moja mama, ale mám to bez opuchu

minenkaa
24. máj 2025
@ania2

@minenkaa vieš to z vlastnej skúsenosti?Lebo take dačo mala aj moja mama, ale mám to bez opuchu

@ania2 moja mama malé takéto ale na ruke keď mala zrazeninu

ania2
autor
24. máj 2025
@minenkaa

@ania2 moja mama malé takéto ale na ruke keď mala zrazeninu

@minenkaa je to dosť možné, lebo mám to v rodine.Určite viem že ma nič nepoštípalo.Ak vylúčim alergiu čo by bolo divné na nohe a bez svrbenia tela, najviac mi to sedí na ten zápal.No uvidím v pondelok u dok.Sanozrejme také čosi sa pritrafí v piatok poobede a na pohotovosti ani neskúšam, tam by ma vysmiali.

minenkaa
24. máj 2025
@ania2

@minenkaa je to dosť možné, lebo mám to v rodine.Určite viem že ma nič nepoštípalo.Ak vylúčim alergiu čo by bolo divné na nohe a bez svrbenia tela, najviac mi to sedí na ten zápal.No uvidím v pondelok u dok.Sanozrejme také čosi sa pritrafí v piatok poobede a na pohotovosti ani neskúšam, tam by ma vysmiali.

@ania2 určite nevysmeju na pohotovosti kľudne chod

ania2
autor
25. máj 2025
@minenkaa

@ania2 určite nevysmeju na pohotovosti kľudne chod

@minenkaa Dnes uz pôjdem, hrozne to svrbí aj bolí