icon

Bolí bielenie zubov?

64jarka64
25. nov 2025

Prosím vás aký je to pocit,nebolí to bielenie zubov?

enmery
25. nov 2025

Ahoj, nebolí. Akurát prvých pár sekúnd doma som cítila také mravenčenie, ale to za pár sekúnd prešlo. A v kresle u zubára nebolo vôbec nič cítiť.

64jarka64
autor
25. nov 2025
@enmery

Ahoj, nebolí. Akurát prvých pár sekúnd doma som cítila také mravenčenie, ale to za pár sekúnd prešlo. A v kresle u zubára nebolo vôbec nič cítiť.

@enmery stači ísť raz či treba viac krát?

enmery
25. nov 2025
@64jarka64

@64jarka64 Oni ti dajú najprv takú sadu na domáce bielenie, budeš si to dávať každý večer 2 týždne, potom jedno sedenie u zubára a tak stabilizácia doma týždeň.

stromcek23
25. nov 2025
@64jarka64

@64jarka64 podľa toho o koľko odtieňov chcete zosvetlili zuby. ine je to z odtieňu A2 na A1 a ine z A3 na A1. Vo všeobecnosti čím svetlejšie zuby tým dlhšie. Neodporúčam bieliť zuby ak máte prítomný zubný kaz z dôvodu reakcie peroxidu, ktorý bieli zuby jednak s plombou, ktorá by sa zhotovovala v čase bielenia, tam treba mať časový odstup od konca bielenia po plombovanie cca 3-4tt. Rovnako kvôli výberu odtieňu plomby, keďže by sa farba z bielenia ešte stabilizovala a odtieň plomby by zubár nemusel trafiť.

gejb
25. nov 2025

@64jarka64 ak máš niekde popraskanu sklovinu, tak to môže bolieť

hopsas
25. nov 2025

@64jarka64 mňa to teda bolelo riadne bola som na ibalgine celý proces bielenia teda tri týždne ..niekto má citlivejšie zuby skrátka

64jarka64
autor
26. nov 2025
@hopsas

@64jarka64 mňa to teda bolelo riadne bola som na ibalgine celý proces bielenia teda tri týždne ..niekto má citlivejšie zuby skrátka

@hopsas to som nemala čítať😉celkovo sa bojím zubára ako čerta