icon

Prečo ma bolí koleno bez úrazu?

terezkaarthuramax
25. dec 2024

Prosim z coho to môže byť? Nespadla som, ani sa neudrela.

elenatomasova
25. dec 2024

@terezkaarthuramax a koľko máš rokov, môže to byť vekom keď začínajú bolieť kolená.

terezkaarthuramax
autor
25. dec 2024
elenatomasova
25. dec 2024

@terezkaarthuramax tak to neviem,na bolesti kolien je ešte skoro,môže byť aj preťažené.

aurelia2000
25. dec 2024

Keby ťa boleli obidve naraz, alebo viac kĺbov, tak by to bol zápal, napr. z chrípky, covidu. Ale keď len to jedno, tak si ho mohla pretaziť, napríklad tak, že si pretazila obidve, ale to jedno je slabšie. Kúp si niečo na natieranie a prípadne aj tabletky na pár dní (Veral a pod). Keď to do 5 dní neprejde, tak dr. Pozoruj si ho, či neopucha a zozadu či sa ti netvorí hrca. A oddychuj!

simsalabim
25. dec 2024

@elenatomasova nemusi to byt skoro, artroza moze zacat kedykolvek. kamoska mala v 40ke uz umely klb...
@terezkaarthuramax ak to neustupi, pytaj sa na ortopediu.

veselo_neveselo
25. dec 2024

@terezkaarthuramax spokojne zo zleho sedenia, dlheho statia...okolo kolena je vela svalov, uponov, a ono staci malo a nieco sa zacne ozyvat.

Mna minule TAK bolelo koleno, znicoho nic,, ze uz som sa videla dakdr na operacnom stole. A fyzioterapeutka mi pomasirovala 3 minuty kdesi na boku kolena, a bolest bola prec. Ze vraj uplne bezna vec 😁 Takze asi tak...

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
terezkaarthuramax
autor
25. dec 2024

@sisamisaaa vygoglila son si, ale to súvisí so psychickými poruchami.. sice mam aj tie.. nepatrilo to do inej diskusie?

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
terezkaarthuramax
autor
26. dec 2024

@sisamisaaa no mam zle obdobie.

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal