Boli ste na elektrofyziologickom vyšetrení srdca a ablácii?
Ahoj, 1.augusta mám termín na ablaciu kvôli wpw, keďže mi je už strašne zle z toho, ideme k lekárovi v pondelok,možno trošku pourguje,keďže akurát na ten termín ešte budem mať aj menzes.ma niekto skúsenosť?dakujem
@silviaeli robili ti to ako?mne tú prvú keď viedli katéter aj cez kľúčnu tak to bola strašná bolesť🥴keď sme odchádzali už po zákroku domov v aute som dostala také bolesti že som myslela že pôjdem naspäť a viem že to trvalo dooost dlho kým sa zahojilo😏ten hrudník strašne bolel.tu druhu abl.mi robili už len cez spodnú tak to bolo oveľa lepšie len zase mi noha nadruhy deň krvácala že nevedeli zastaviť🤦🏻♀️krvácanie!potom som mala ešte mesiac nohu modrú😏
@silviaeli už presne nepamätám ale dali mi polku concoru a anoporin!myslim že aj túto babám dávali na začiatok concor skús sa opýtať či by ti to nepomohlo!a odstránili ti vlastne čo mali?
@natalierusnakova mne to robili Iva cez slabinu a rana je nastastie Ok..
@natalierusnakova áno, natrapili seba aj mna, ta draha bola hlboko, veľmi vela tepla museli použiť..ale vraj sa to podarilo..volala som dr.ta že si mam dat polovicu tablety, čo som brala pred tým..ja som Metoprolol brala.a v pondelok na holter..
ahojte,ja som bol na ablacii v r 2017 ,5rokov super nic pulz v klude cca 65 citil som sa paradne a odrazu hop a je to tu aritmia c 2 je na svete tak neviem ci ma poslu na druhu ablaciu ale som s toho na nervy stale to clovek pocuva pul uz nemeriam lebo zbytocne stresy
Ahojte, ja som bola v 2016 na ablacii, a tento rok sa mi tiez vratila, mala som len 2 razy este som to s doky neriesila lebo ako prislo po niekolkych minutach preslo, tep 160, tak uvidim co bude dalej. Myslela som ze bude uz pokoj.
Ahojte kocky netusim ci niekto odpise. Dnes som sa dozvedela ze mam ist na ablaciu. Ako tak citam vase skusenosti asi sa tu po…. Strasne sa bojim kocky. Ako to mate vy? Myslite ze to natrvalo odstrani? Citam ze sa musi opakovat 😩😩😩

@natalierusnakova ale take stavy som nemala..tlak na hrudi a busenie v krku..ale až dych musím zadržať kym to prejde..2-3 sek a prejde..chvíľa nic a zas😞lieky iba anopyrin..