icon

Boli ste na očkovaní s vakcínou Pfizer?

magdalena1996
30. mar 2021

Ahoj, už ste boli na očkování vakcinou Pfizer?
Mám ísť zajtra a strašne sa bojím.. konzultovali ste váš zdravotný stav ( i keď nemáte žiadne problémy) so svojím praktickým doktorom?
Pred pár rokmi som mala alergiu na antibiotiká, ale to už s doktorom prebrat nestihnem. ( Naskytol sa termín skôr). Ďakujem

Strana
z3
renatka100
31. mar 2021

@anja27 pozor, za to ze pises o umrti z vakciny ta tu na MK vymazu - uz mi tak vymazali viac prispevkov - vakcina je podla nasich medii na 100 percent bezpecna hoci prave na Slovakoch prebieha 3 faza vyskumu. Tvoja strata ma fakt mrzi, je to velmi smutne v tejto dobe kolko ludi umiera. Ci by umreli ak by sa nedali zaockovat? To sa zial zistit neda...

chrumka120
31. mar 2021

@renatka100 samozrejme že sa stane že ľudia umierajú po vakcíne a maju vedľajšie účinky, napríklad taká paralýza tvare je celkom casta podľa príbalového letaka, neviem, osobne kedysi som bola za očkovanie, ale keď mám viac informácií, z normálnych zdrojov, nie nejaké hoaxy tak som stále viac proti

anja27
31. mar 2021

@renatka100 je to tazke zmierit sa s tym clovek uz len rozmysla co sa stalo a preco a ci to mohlo byt inak. Ja sama som to zmazala ked som sa zamyslela ze nechcem virit diskusiu a je uz zbytocne ked je to tak ako je. Mam na to svoj nazor ini ludia vakcinam veria je to na kazdeho uvazeni. Kazdy clovek je iny kazdy to znasa inak. Ani doktor nemusi vediet ze ma pacient problem ktory moze v spojeni s vakcinou uskodit. Zial no. Je to studia to uz verejne priznalo viacero ludi. A dakujem..

magdalena1996
autor
31. mar 2021

@seahorse27 ďakujem taktiež mala som zimnicu a bolí ma ruka 🙂 na očkování som bola dnes v 9:15

joannita
31. mar 2021

@magdalena1996 ja som odpovedala inej dáme nie vam. Treba si precitat co napisala o tych, ktori sa ockovat nechcu dat, ja som jej teda oponovala.

joannita
31. mar 2021

@dayanare ok nech sa paci, ved daj sa ockovat. Ja som urobila presne to iste (vsetko si o tom zistila) a mam teda velky strach si to dat pichnut. Nemam strach z kratkodobych vedlajsich ucinkov, ale z tych dlhodobych.

tina4931
31. mar 2021

@joannita Veď to...krátkodobé účinky sú to najmenej.....čo by ma trápilo.
Zaujímavejšie je to, čo príde po mesiacoch, príp. rokoch.

joannita
31. mar 2021

@tina4931 ved to, ja teda niesom odporca ockovania ako takeho, prave naopak, ale toto je trosku nieco ine, toto je neznama vec, ziadne dlhodobe vyskumy, ja ako fakt nechapem ze sa ludia tak bezhlavo davaju ockovat 🤷‍♀️ o to viac ze ti hore to sami priznavaju ze toto cele ockovanie je zatial len sucastou vyskumu. Ludia su uplne zblbnuti....ale ani sa im to neda vytykat, maju len strach...

lubka72
17. máj 2021

@asia83 bože, to sú podľa vás všetci lekári v mojom okolí jednoducho zmyslajuci🤦

lubka72
17. máj 2021

@joannita nuž, ale keď sa aj veronicka remisova dala, aj Cigániková aj to propagujú v narkóze, ved to asi bude dobre.... Nevadí, že vakcíny teraz testujú, nevadí, že boli schválené len núdzovo,.... 😉🙉🤷‍♂️😢

kalianka
26. máj 2021

ahojte, som 5 dni po prvej vakcine, je normalne ze som este uplne odpalena - totalna unava, chvilkove motanie hlavy a taka bez energie?

miriam11
26. máj 2021

@kalianka nie, nieje to normálne. Ale čo už, po očkovaní sa vyskytujú takéto problémy. Keď len toto ta trápi a nič iné sa nevyskytne. Ktovie, či ti to prejde, ktovie, či to nebude ešte horšie... Hlavne, že si si splnila svoju povinnosť. To, čo bude ďalej je vedľajšie. Držím palce

tina4931
26. máj 2021

Nech mi niekto vysvetlí, konkrétne ktoré vakcíny doteraz používané mali všeobecne toľko nežiadúcich účinkov u takého množstva ľudí? Ďakujem.

palculienky
26. máj 2021

@kalianka ja som dva tyzdne po ockovani pfizerom, motaky mi presli ale hlava ma stale boli

Strana
z3