Boli ste tento rok v kúpeľocch?
Dobry den, je tu niekto kto bol tento rok v kupeloch? Schvalene poistovnou? Indik. Skupina A? Kde ste boli a kolko ste doplacali? Dakujem
@zuzap33 ano,to je len ten doplatok 1,70 na deň,to tak platia deti do 18 rokov, kedže sú ubytovaní v izbach bez wc a kupelne,ako to je podla zákona/ Pod štandardným ubytovaním sa považuje ubytovanie v jednej ubytovacej jednotke s najmenej dvoma posteľami s umiestnením spoločného sociálneho zariadenia mimo tejto ubytovacej jednotky (v zmysle Zákona č. 577/2004 Z.z.).
ale nad 18 rokov už ako dospelý su ubytovaní v izbách s wc a kupelnou a preto taký doplatok aj ked idú po operacií na A /moja dcera cca 280 eur a ja ako schvalený doprovod 1000eur/
@zuzap33 a to kde bol v kupeloch?
@nelly3 😨. dcéra si chce tiež poslať žiadosť, tak už šetríme. Neskutočné pálky. Kopa ľudí je dlhodobo PN, ZŤP, invalidi, majú veru čo robiť.
@kvevka mňa zaráža len to, že štandard - kúpelňa, wc mimo ubytovacej jednotky. V dnešnej dobe, nejako sa vraciame späť. Pomaly bude štandard kadibunka pred budovou.
@kvetinka75 presne.. a realita je taká, že také ubytovanie, že wc mimo izby ani nemajú, takže tak či tak musíš zaplatiť.
@ibrunova to áno, ale v dnešnej dobe aby wc na izbe nebolo považované za štandard? To kde sme v 19tom storočí?
@kvetinka75 to si teraz vymysleli, ako zdôvodnenie tých cien. návrat do minulého storočia..
@elizabet173 ano presne preto asi
@kvetinka1010 Kovacova

@kvevka áno. Ja, hoci poisťovňou schválený doprovod, som si platila. Ale ako píšem, ani v letnej sezóne mi to nepresiahol 500€