icon

Bolí trhanie zubu?

objednavkymm77
18. aug 2020

Keď bolí zub a chcel by som zrealizovať výťah zub tak to bolí? Za odpoveď ďakujem

nikpa
18. aug 2020

@objednavkymm77 co myslíš? V zuboch su nervy a ešte ked tam máš kaz alebo zápal. Daj si pichnúť injekciu

objednavkymm77
autor
18. aug 2020

@nikpa Áno to myslím ďakujem velmi pekne ;)

damtiporiti
18. aug 2020

Veď ti to umrtvia, len budeš mať chvíľu strpnutu hubu ale inak to nebolí.

h2
18. aug 2020

@damtiporiti Nebolí??? Tak to mi asi robili niečo iné, lebo teda mňa to bolelo ešte aj viac dní potom.

damtiporiti
18. aug 2020

@h2 tak každý máme iného zubára, však 🙃

angela85
18. aug 2020

Ak to nemáš zahnisane,tak ti dajú injekciu,2-3 vlohy,tie sú není moc príjemné. Ťahanie je skôr potom nepríjemné ako bolestivé,ale po vyprchanie injekcii si priprav dobre tabletky proti bolesti,lebo rana potom bude bolieť. Ak je to zahnisane tak ani injekcia poriadne nezafunguje a vtedy to sakra boli jak šľak, ale vždy lepšie ako bolesti trpieť ďalšie dni a vyhýbať sa zubárovi

amelia000
18. aug 2020

@angela85 to je pravda, doteraz netusim co bolo horsie, ci kontrakcie alebo tahanie zubu ked nezabrala anesteza 😬

h2
18. aug 2020

@damtiporiti Myslíš, že to záleží od zubára? Mne trhal stoličku, možno preto to bolo horšie, neviem, s inými zubami zatiaľ, chválabohu, nemám skúsenosť.

bashawelle
18. aug 2020

@objednavkymm77 zavisi od: 1. Priciny problemu - ak tam je masivny zapal, nemusi zabrat anesteza, resp. len ciastocne, vtedy to boli. 2. Sikovnosti zubara, ako sa s tym popasuje. 3. Individualnej citlivosti na bolest. Niekto je citlivejsi, niekto menej. Mne trhali 3, v jednom uz bol zapal a pulzujuca bolest. Anestezia zabrala, a nebolel ani po jej odzneni. Uplne ukazkove trhanie 🙂

ruzasipova
18. aug 2020

@amelia000 Po prvom porode som vyhlasila, ze to bolelo menej ako bolesti zubov (stara zubarka mi plombovala nedocistene zapalene korene).

tosomja
18. aug 2020

Mne trhali len osmičky. Obidve aj šili. Injekcie neboleli, mne ani nestrpli ústa, nejaká nová metóda, normálne som rozprávala, žiadne sliny ako buldog, trhanie nebolelo. Šitie nebolelo. Ale tá bolesť keď odznela injekcia, 5dni bolelo. Nemohla som ani jesť, ani rozprávať. Len som sa dopovala liekmi (dali mi oni recept na nejaký prášok proti bolesti)

diewcatqoo
19. aug 2020

Bola som tahat zub 2x. Prvykrat to bola hroza, doktor nevedel zub vytiahnut kvoli skrizenym korenom, mykal mi hlavou asi pol hodiny, uz mi pomaly aj anesteza prestavala ucinkovat.. este asi dva tyzdne ma bolela rana po vytiahnuti, o krku a hlave kvoli mykaniu, ani nehovorim.
Druhykrat som bola u inej zubarky davat spravovat sedmicku, nechala som si to pekne opichnut. A lekarka zrazu "tak sedmicka hotovo, mame to opichnute, co keby sme dali von osmicku?". Za sekundu bola vonku, ani som nevedela, ze uz. Vobec nic nebolelo, ziaden problem ani neskor. Prvy den som mala v ustach taku cudnu pachut krvi po tahani, ale na druhy den som ani nevedela, ze mi tahali zub.

akinom0077
19. aug 2020

dostanes injekciu...cize bolest ako taku nebudes citit, ale citis to co zubar robi,,,,tak prijemne to nie je ale vydrzis

akinom0077
19. aug 2020

@akinom0077 Dalsia vec je ako to budes znasat....ja mam 2 vytrhnute - osmicky.....
1x mi trhali o 8 rano.....do vecera do 18 mi tiekla strasne krv plnili sa mi krvou usta cca kazdych 15 min.....asi 3 dni som bola kazdych 8 hodin na tabletkach od bolesti a asi tyzden na tekutej strave,
2x mi trhali o 11:30, prisla som domov rana krvacala kazdych 15 min. nevladal som chodit vypluvat krv....nakolo mi do hodiny zacala zimnica a teplota 37,5 triaska.... krvacanie prestalo az po tom ako som uzila ascorutin na odporucanie zubara no a detto tyzden tekuta strava a kazdych 8 h tabletky...

lauriema
19. aug 2020

@damtiporiti strpnutu hubu😂😂😂

lenuliatko84
19. aug 2020

Nie neboli ,len inekcia predtym boli

maris5
19. aug 2020

Das si pichnut inekciu tak vytrhnutie zubu neboli. Zacne boliet ked vyprcha injekcia. Treba sa zasobit liekmi od bolesti, potom corsodylom (ktory premenovali na neviem ako) s tym si vyplachovat usta (asi po 24 hod. sa smie vyplachovat) tato sranda ma zachranila zakazdym (mam von 4x zub mudrosti), inak by som sa nenajedla a skapala od bolesti.

janka1011
19. aug 2020

@objednavkymm77 Trhanie až tak nebolí, cítiš skôr len taký tlak...bolí to ale po trhaní, mňa bolelo niekoĺko dní, po trhaní zapáleného zubu dokonca mesiac, chodila som na drenáž