icon

Borelióza - príznaky trpnutia, mravčenia a slabosti rúk

lagunka0000
2. máj 2025

Ahojte, čo máte túto pliagu, chcela by som sa poradiť ohľadom príznakov, mávate aj vy také ako tŕpnutie , mravcenie,slabosť ruk, ako by neboli vaše, pocit že ich neviete ovládať? Od minulého roka od júna nám borelu, a teraz posledné tri týždne sa mi toto začalo, ďakujem

Strana
z2
foxxxiee
2. júl 2025
@lagunka0000

@foxxxiee ahoj, aj ja čakám u Kozmu na bylinný protokol, ja mám hraničné chlamýdie a aj borelku, ako sa cítiš? Ja som najskôr brala dva krát tri dávky sumamedu a potom doxyhexal a naposledy ciprofloxacin

@lagunka0000 takže vždy to bola len 30 dňová kúra ? Ja som začal intenzívne teraz brat rybi olej epa/dha , B-komplex , stetku lesnu 3x denne pod jazyk a keďže sa mi objavili v moci ureaplazmy tak mám na 10 dni doxyhexal …neviem čo presne sa stalo ale včera som mal strašne závrate a únavu mám extrémnu odkedy beriem doxyhexal tak už len to s ním dobojovat. Inak prišlo mi zvláštne u kozmu že som mu doplnil klasické testy + histamin + tie ureaplazmy z moču a on mi povedal že ďakuje ale ze na liečbu ktorú mi nastavil to nemá vplyv , to bol ten wtf moment keď som si povedal že či mu nejde len o peniaze. Ale už som tak zúfalý že som mu poslal informovaný súhlas a vyskusam to, predsa len ma prevažne dobre recenzie …inak z tých elispot testov mi ta borelioza podľa referenčných hodnot vysla len hranicne negatívna (tesne pod hornou hranicou ) aj to iba igM , igg bolo 0 zato chlamydie bolo referenčne 3-> pozitívne a ja som mal až 6 …a pneumoinae vedia vraj tiež dost dobre vyčerpať …a ty sa ako cítiš ? Ešte som začal robiť ten “čistici čaj Evy Moučkové” s tým že dnes som sa už citil lepšie

lagunka0000
autor
3. júl 2025
@foxxxiee

@lagunka0000 takže vždy to bola len 30 dňová kúra ? Ja som začal intenzívne teraz brat rybi olej epa/dha , B-komplex , stetku lesnu 3x denne pod jazyk a keďže sa mi objavili v moci ureaplazmy tak mám na 10 dni doxyhexal …neviem čo presne sa stalo ale včera som mal strašne závrate a únavu mám extrémnu odkedy beriem doxyhexal tak už len to s ním dobojovat. Inak prišlo mi zvláštne u kozmu že som mu doplnil klasické testy + histamin + tie ureaplazmy z moču a on mi povedal že ďakuje ale ze na liečbu ktorú mi nastavil to nemá vplyv , to bol ten wtf moment keď som si povedal že či mu nejde len o peniaze. Ale už som tak zúfalý že som mu poslal informovaný súhlas a vyskusam to, predsa len ma prevažne dobre recenzie …inak z tých elispot testov mi ta borelioza podľa referenčných hodnot vysla len hranicne negatívna (tesne pod hornou hranicou ) aj to iba igM , igg bolo 0 zato chlamydie bolo referenčne 3-> pozitívne a ja som mal až 6 …a pneumoinae vedia vraj tiež dost dobre vyčerpať …a ty sa ako cítiš ? Ešte som začal robiť ten “čistici čaj Evy Moučkové” s tým že dnes som sa už citil lepšie

@foxxxiee zatiaľ sa to dá zvládnuť, Kozma sa mi zatiaľ neozval, neviem či nemá teraz nejako dovolenku, ja som tiež užívala nejaké kúry na boreliózu zo zdravého sveta , chvíľu bolo aj celkom super keď som brala kúru B1 a B2, keď som išla na B3 tak už to nezaberalo, možno som mala brat len tie prvé dve kúry a dlhodobo, ked som tam písala tak mi odpísali že skončiť s užívaním a začať brať už len vitamíny, neviem sa nikde dopátrať či sa môžu tie dve kúry brať dlhodobo, tak som radšej prestala, ale vtedy som sa fakt cítila dobre

katrin21
3. júl 2025
@foxxxiee

Ahoj mne to zistili v novembri 2024 . Liečba doxyhexal 30 dni ale boli sviatky atd takže bol do toho aj nejaký alkohol a tak no . V apríli 2025 opakovane testy , zas pozitívne , doktorka mi dala klaritromycin ktorý sa ale štandardne nepoužíva na liečbu boreliozy. Prebehla teda návšteva u doktora Emiliána Kozmu v BA. Robil mi elispot testy a našiel mi vysokopozitivne pľúcne chlamýdie , chlamydiu trachomatis (ale tam je vraj veľká šanca križovej pozitivity s pľúcnymi) ,boreliozu na hrane pozitivity igM , nízke hladiny cd3+ a cd57+ (mám asi kvoli tomuto mixu cudzopasnikov imunosupresiu) inak všetko negatívne , tak samozrejme mi to nedalo a šlo sa na pcr std testy z mocu ktoré vylúčili trachomatis ale potvrdili ureaplazmy takže tento bordel v sebe mám. Takže vyšetrenie u pána kozmu okolo 250€ , 835€ krvné testy do Nemecka , 110€ synlab pcr testy moču …protokol na boreliozu a iné vnutrobunkove ochorenia u kozmu 1300-1900 eur …na Facebooku je skupina borelioza …podľa ai a vedeckých štúdii chronická borelioza neexistuje, problém je že baktérie keď sú v tele príliš dlho a sú eradikované, mohli napáchať nevratné škody na nervoch, kĺboch …na výber bol aj antibioticky kombinovaný protokol ale to je ďalšia záťaž pre telo , takže čakám kým prídu tie medikamenty od Kozmu a idem sa vydať touto cestou …

@foxxxiee k akejkolvek liecne borely,chlamydii a mykoplaziem treba uzivat NAC alebo Serrapeptazu. Par lekarov o tom uz vie aj na SK ale stale malo.. ak sa to neuziva, atb su slabo ucinne..borela je schovana pred atb vnutri bunky, NAC ju odmaskuje
Ide vlastne o aminokyselinu n acetilcistein ktorý sa napríklad nachádza v ACC LONG alebo solmukole ale Samozrejme najlepšie je kúpiť si ho samotným na internete a užívať vysoké dávky spolu s antibiotikami. Podobné účinky má aj serapeptáza ktorá je tiež výborná príličba akýchkoľvek ochorení ale tiež funguje aj ako odmaskovač na tieto povedzme vnútrobunkové parazity. Aj keď to v skutočnosti parazity nie sú ale chovajú sa tak a dajú sa o tom aj nás v články v zahraničné že to naozaj takto je.

adzy
20. júl 2025
@jago3690

@jago3690 prosím Vás koľko kvapiek ste užívali a ako dlho ?ďakujem

Strana
z2