Bradavice - kurie oko
Dobrý deň, prosím o radu. Máte niečo overené ale ozaj OVERENE čo zaručene funguje na bradavice. Ďakujem za každý názor ako pri takom niečom postupovať.
@viestta kde to zoženiem prosím?
@kosicanka27 propolosova tinktúra, i mňa lepšia ako dusik
@kosicanka27 najlepsie ist na kozne...inak ten duofilm , kupite bez predpisu v lekarni
Endwarts obsahuje kyselinu mravciu alebo domácu recept kúsok citrónovej kôry na močiť na 24hod do octu a poorm prilepiť na bradavicou, podľa potreby opakovať. Alebo nechať vypáliť dusíkom.
@kosicanka27 treba sa “rozhodnúť” či bradavica alebo kurie oko 🤷♀️ Je to zásadný rozdiel. Kurie oko sa odstraňuje mechanicky u pedikérky, bradavice sú vírus a odstránenie nerieši problém.
Skúšali ste Kolodium Forte? My ho práve skúšame. Syn má na palci na chodidle bradavicu - alebo kurie oko s čiernym koreňom. Netuším, či to pomôže......či to ten koreň sám Kolodium Forte vytiahne
Skús spirularin. Ale isto je to bradavica? Nie kurie oko? Skús nájsť dobrú pedikerku, mala by ti pomôcť
@kosicanka27 nič z lekárne nezabralo. 2 týždne som si na noc lepila na bradavicu kúsok šupky z banána a zmizla. Poradila som už niekoľkým ľuďom a všetkým pomohlo. Večer som namočila nohu na 15 minút do vody, pod lupou sa snažila vybrať korienky ktoré som videla, tak som dala šupku na noc, cez deň iba zalepila leukoplastom. Večer dala znova šupku, dsi deň znova namočila nohu do vody na 15 minút a ak som niečo videla vyčistila. A aj keď nič nevidíš, treba vydržať 2 týždne. Sama som tomu neverila kým som na vlastnej koži nevyskúšala. ☺️
@kosicanka27 Ja som si liecila velke kurie oko na nohe citronovou korou v octe (male kusky narezaneho citrona v pohariku). Na noc som si zospodu privazovala leukoplastom a obvazom. Par dni citron na nohe, potom zasa oddych. Po zmaknuti "vysprtala" cierne korienky, poobstrihala manikurovymi noznickami kozu naokolo. A takto dokolecka pomerne dost intenzivne som sa tomu venovala. Trvalo mi to od APRILA DO OKTOBRA. Ale pomohlo, sama som si to vyliecila a uz vyse troch rokov mam pokoj.
@katyrose Kúsok banánovej šupy a zalepiť leukoplastom? Potom do horúcej vody namáčať? Ďakujem
@brita a mali aj čierne korene?
Mne aj partnerovi na kurie oko zabralo super to kolodium forte..vyšlo aj s koreňom
.
@xxxxxnnnnn U dcery ano,syn nemal
@xxxxxnnnnn nie takto. Najprv vymočiť nohu v horúcej vode, vyčistiť, ak vidno nejaké korienky a následne dať šupku z banána a prelepit. Šupku z banána dávať každu noc novú a vymacat a vyčistiť každý druhý deň.
Cesnak prelepit leukoplastom. Dcéra mala veľkú bradavicu a zabralo. Vytiahlo aj s korienkami.
Na bradavice pouzivam lapis,-da sa kupit v lekarni.