BreastExtra+
Ahoj, pomohol vám tento výrobok ku krajšiemu poprsiu? Po kojení mám prsia "zdeformované" a chcela som ich mať späť pevnejšie (myslím, že mi rozumejú aj iné maminy), ale obávam sa plastiky - jednoducho sa mi nechce ísťdo celkovej anestézie pre takúto vec - a tak by som si chcela aspoň TROŠKU pomôcť nejakou neinvazívnou cestou.
Ďakujem za odpovede. 😄
Keby pomohol, plastickí chirurgovia sú na sociálke 🤣🤣
@elusak Nefunguje. Ani tento produkt a ani obdobne produkty. Kamoska to mala naskúšané, tiež po kojení si myslela že jej to trosku pomôže ale nepomohlo a išla predsalen na operaciu pŕs. A prečo sa tak bojíš celkovej anestezy? Veď ti robia predoperačné vyšetrenia. Pokial ide o cenu tak ver tomu že zbytocne vyhodíš peniaze, radšej si to odlož na operaciu.
Ucinne asi ako tabletky na chudnutie. Vyhodene peniaze. Nepomoze ani trosku. Najma netreba citat fejkove recenzie na stranke vyrobcu ci distributorov, je aj tu ina diskusia na tuto temu.
tieto tabletky "pomozu" zavodnia a prsia sa avacsia ale hned ako ich prestanes prat zas splasnu ... vsetky tieto vyrobky tka funguju .. mierne ich mozes spevnit cvicenim -ale ani tam necakaj zazrak .. ak je prsnik prazdny mas to len ochabnutu kozu a tu uz nevzkriesis nicim okrem plastiky .. ci uz len uprava alebo uprava a vklad implantatu -zial udel zien
@gabika0825 ja sa bojím jednoducho toho, žeby som mala byť "nasilu" uspaná (to je proste môj psychický blok celkovo z operácií 😅) aj partner mi povedal, že čo idem blbnúť s tbl. keď stačí pár tisíc a budem to mať trvalejšie a bez čakania, ale ja aj tak sa snažím hľadať neinvazivne riešenie. Peniaze na plastiku mám už dávno a práve tesne pred termínom konzultácie som dostala strach a teraz už úprimne môžem povedať že sa tam jednoducho bojím ísť lebo sa bojím toho uspania.
Nič také ako "dám si pirulku" a problém je vyriešený. Žiadna pilulka na toto NEEXUSTUJE.
Dievčatá nemáte niektorá skusenosť s týmito tabletkami, že sa im úplne narušil menštručný cyklus?
Ahojte,mojim 2 kamaratkam to pomohlo zvacsit poprsie,tak som vyskusala aj ja a mne to nespravilo takmer nic,minimalny rozdiel. Niekomu to funguje a niekomu nie... Ak by ste chceli vyskusat,predavam este nedominanych 120 tabliet v neposkodenych baleniach so zarukou do 9/2025 za 20€.
@nausa Alebo vas kamosky ohongali a prsia si dali spravit u chirurga, ale nechcu to priznat. Jasne ze vam to nepomohlo. Lebo to nepomaha.
@konikvrany neoklamali ma,maju ich zvacsene len o jedno cislo,ziadne umele bomby a praveze nemali problem priznat sa ze dost rozmyslali nad plastikou,jedna uz bola dokonca aj na konzultacii a tymto tabletam dali sancu este predtym ako do toho pojdu 🙂
@nausa no v poriadku, mna to ale nepresvečilo 🙂 keď vás áno, tak OK.

Tak toto zaujíma i mňa 📌