Bronchirin na suchý kašeľ
Ahojte, má niekto skúsenosti s tabletkami BRONCHIRIN , už neviem čo som neskúšala na suchý dráždivý kašeľ. Zo zdr.hladiska je všetko v poriadku. Počas dňa sa to dá vydržať ale večer a noc je strašná. Nepotrebujem blbé komentáre, ale pýtam sa či užíval niekto už tento liek, či mu pomohol. Ďakujem ♥️

@slovaskab ako dlho to trvá? Pokiaľ dlhšie, nemôže byt všetko v poriadku - treba ísť aj napríklad za alergologom, môžeš mať alergiu, astmu, hocičo.
@terezka2911 - už skoro od decembra a teraz mam pocit, že sa to prejavuje viac a viac. Pred týždňom som zatvorila posledné dvere v ambulanciách. Síce to ma ani nenapadlo ze v 55 rokoch môžem mať alergiu 🫣🫣🫣🫣🫣 Tam som nebola.
@terezka2911 - už skoro od decembra a teraz mam pocit, že sa to prejavuje viac a viac. Pred týždňom som zatvorila posledné dvere v ambulanciách. Síce to ma ani nenapadlo ze v 55 rokoch môžem mať alergiu 🫣🫣🫣🫣🫣 Tam som nebola.
@slovaskab no, tak skús sa objednať a daj sa vyšetriť. Môže byt, že sa spustila alergia.

@slovaskab ako dlho to trvá? Pokiaľ dlhšie, nemôže byt všetko v poriadku - treba ísť aj napríklad za alergologom, môžeš mať alergiu, astmu, hocičo.