Budú ma u psychiatra vážiť?
PPP, návšteva psychiatra a váženie
Chystám sa k psychiatrovi pretože sa neviem ďalej pohnúť a stopnúť nezdravé správanie bojím sa však že ma bude vážiť. Dievčatá a ženy , tie ktoré ste si tým prešli priadne či neviete zo skúsenosti vašich blízkych a známych. Ako vyzerá liečba u psychiatra ak psychológa už mám ? Bude ma aj vážiť ?
ale ak ti to pomoze tak nie, psychiater ma nikdy nevážil 😀
ano bude vzhladom na tvoju diagnozu a stanovi BMI
Pozri zuzanu mrackovu, ta si na chorobe aj business postavila;)
@anonym_autor podľa mňa nebude, to by robili v liečebni.Nechces radšej vyskúšať liečenie?
Ja som dnes bola prvykrat u psychiatra, nikto ma nevazil. Ale opytala sa na vahu, ale to asi suvisi s mojou spoludiagnozou porucha prijmu potravy
myslím si že psychiater ani vahu nema, takze sa neboj. on lieci tvoju psychiku nie tvoju hmotnost
@anonym_autor toto sa rozosmialo. preco by ta mal vazit?
Tak keďže trpim ppp a mám bmi v nezdravej miere tak ma zaujíma či to bude kontrolovať lebo neviem či sa zvládnem vážiť pred niekým…
Tak keďže trpim ppp a mám bmi v nezdravej miere tak ma zaujíma či to bude kontrolovať lebo neviem či sa zvládnem vážiť pred niekým…
@anonym_autor vazi sa na oddeleni, pri hospitalizacii.
@anonym_autor toto sa rozosmialo. preco by ta mal vazit?
@anonym_2c481d lebo ma ppp - poruchu príjmu potravy
@anonym_autor prečo sa nevieš odvážiť pred niekým?si moc chudá,alebo moc tučná?a hanbíš sa,či prečo?
zeny prosim tie ktore nepoznate ppp neradte. mozes ho poziadat o slpe vazemie aby si cislo nevidela . kolko mas rokov? mas det? piznas obcianske zdruzemue chut zit? co trapi okrem ppp ako dlho sa,trapis
A či ťa bude vážiť,veď to je jedno.on není slepý,bude vidieť na tebe ten problém.a načo chces zatajovať svoju váhu,veď tam ideš aby ti pomohol,nie?
Zalezi od lekara, ale priprav sa na to ze ta vazit moze. Ale ozaj, nepozeraj na to cislo, pokial sa nedas aspon trochu dokopy. Je super ze to chces riesit. Drzim palce. V puberte som si tym presla.
@anonym_autorzle som precitala splietla som si s panickou poruchou. a ked si moc chuda tak to na tebe uvidi aj bez vazenia. ja mam opacny problem
mam emocne prejedanie sa, bmi cez 40..a psychiater ani lekar toto nikdy neriesil
mala som obodbia ked som mala bulimiu ani to nik neriesil.
drz sa
Ked povies, ze sa nechces vazit, tak ta posle domov? Pochybujem. To by bol dost paradox.
No moje bmi je 17 ale až tak moc chudo nevyzeram našťastie som sa ešte nedostala do kostlivej podoby od hlavy po päty. Kostlivu mám len vrchnú časť tela kostatne ramená chrbát hruď viditeľné rebrá ..brucho zadok stehná mám tučné. Ale nevládzem. Ja už nevládzem. A nevládzem sa na seba pozerať kontrolovať sa rozmýšľať nonstop nad jedlom
@anonym_autor :D ... neboj sa to bude vidiet ze si tucna. To mas jedno :D
@anonym_autor budú ťa vážiť...ale určite chod,pomozu ti.
@anonym_autor :D ... neboj sa to bude vidiet ze si tucna. To mas jedno :D
@truhlikvseved vážne? Autorka má "problém" , chce sa liečiť a uvedomuje si, že nie je v poriadku ako to má, čo je úžasné. Autorka držím palce❤️ A vy niektorí naozaj hrôza🙁Vážne také blbé reči?
Autorka aj keby vážil, tak sa neboj, povedz mu, že sa toho bojíš a som presvedčená, že to urobite, tak aby si s tym bola v pohode🫶

@anonym_autor nerozumiem otázke, a co je natom ak by ta aj vážil ? ved je to doktor