icon

Býva mi ťažko z alkoholu

kilimi
9. mar 2022

Ahojte ked vypijem co i len trosku vina šampanského alebo prosecca pride mi tazko. Tak trosku aj zle.Kojim dceru a obcas by som si len tak rada dala ale nemozem. Predtym s ami este stalo ze som scervenala v tvari.
Dakujem za tipy

radkaradix
9. mar 2022

@kilimi povedala by som, ze mas alergiu na alkohol ;)

pininka1
9. mar 2022

Mne sa toto stalo po tretom tehu. Vino, sampus a pod nemozem,.strasne ma zacne svrbiet cele telo, opuchnem, je mi zle. Farebny alkohol nemozem.vobec. Jedine co mi nerobi zle je vodka. Tak si ju obcas dam s dzusom.

sims122
9. mar 2022

@kilimi treba porozmýšľať z čoho ešte iného okrem alkoholu.. Alkohol napríklad zvyšuje tvorbu kyselín v žalúdku, mňa po ňom páli záha a už som sa po ňom aj vysypala, mám problém s histaminom. Teraz mam lepšie obdobie, skúšala som si dat diétu a brat probiotika (len tie co sa môžu pri histaminovej intolerancii)..

janetinka27
9. mar 2022

@kilimi kolegyni chyba nejaky enzym abo co na odburanie alkoholu.
ja tiez nemozem, ocerveniem,je mi tazko,stipe ma jazyk, mam v ustach hnusnu pachut atd

h2
9. mar 2022

Ty by si si rada dala alkohol, hoci Ti je zle už z malého množstva? A prečo, prosím Ťa?

googwife
9. mar 2022

Mne bývalo tiež ťažko po alkohole naozaj len po pohári vína pripadne fernet/tonic . Prestala som piť úplne ani na vianoce, Silvestra a nechýba mi to 😉

mone8
Autor odpoveď zmazal
andreatytler
9. mar 2022

@kilimi Asi by som radsej prestala pit alkohol uplne.
Ide o to ze ten alkohol ti nijako neprospieva ... naopak skodi, tak preco sa snazit najst sposoby ako pit nieco co je mne mna skodlive?

miadi
9. mar 2022

Daj si vineu 😁

alenamihal
9. mar 2022

tak nepi !!! jednoduche!!