Čaj a bylinky na odvodnenie tela

laurabenceova
26. júl 2020

Ahojte zienky, rada by som sa spytala ci poznate nejaky caj alebo bylinky na odvodnenie tela. Mamina je uz po 40ke tabletky nechce tak by som bola rada za vas nazor alebo skusenosti.

babababka
27. júl 2020

Ak jej diuretiká naordinoval lekár,treba ich brať.Pôsobia na iné"bunky,receptory"ako bylinky.Treba sa dr.opýtať v akom intervale,kedy ,či sa môžu kombinovať s bylinkami apod.V podstate,každá bylinka má odvodňovací účinok.Najviac žihlava,brusnice,púpava,praslička.Pozor na dávkovanie.Ak mama berie aj iné tbl.,dať si pozor pri kontraindikácií s čajmi,tiež sa treba dohodnúť s lekárom.Myslím si,že diuretiká v tbl forme,sú ešte priateľnejšia forma liečby,ako iné tbl.Toť môj názor,aj skúsenosti.

laurabenceova
autor
27. júl 2020

@babababka ona ma problem a stym ze je velmi nafuknuta ked sa naje a ma brusko ako keby cakala babo, aj nohy jej puchnu a lekar ju odbil stym ze uz ma svoj vek a ze je to normalne. Ja som celu noc pozerala skusenosti a tabletkami forfemina a ze su dost dobre, no ona by bola radsej za cajik.

babababka
27. júl 2020

Nech to skúsi.

mogaa
27. júl 2020

@laurabenceova akýkoľvek obličkový alebo na močové cesty......môže aj urologický

petruska19
27. júl 2020

@laurabenceova zihlavovy a praslickovy čaj nech skúsi 😉

lauriema
27. júl 2020

@laurabenceova Ahoj nech skúsi ostropestrec mariánsky

kvetinka75
27. júl 2020

Kolegyni prestali opuchy ked upravila stravu a dodrziavala pitny rezim. Od rana pit az do piatej cca 2-3 litte vody, na noc menej, ovocie doobedia, zeleninu poobede, vysadila cukry, tuky, zacala jest strukoviny, ryzu, varene zemiaky a lahsie jedla a opuxhy presli. Dokonca par kg aj schudla

anitka63
31. júl 2020

Ostropestrec je super, ale žihľava tiež, čaje si robievam aj v lete, len tiež to s tou žihľavou netreba preháňať 😉

ella223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz