icon

CBD od Plačkovej - skúsenosti

11. júl 2021

Má niekto osobnú skúsenosť z CBD od Plackovej . Malo info ohľadom spracovania.

Strana
z2
michaela1109
24. okt 2021

@pavlicka123 wste vam napisem k tej zanedbatelnosti thc. Ano a mozu vam poratat thc s vyrobkou dokopy urobia vam z toho jednorazove davky a bude vymalovane 🙈
Skuste si zakony pozriet ak ste ich citali. Je to tam jasne napisane ak nieste producent ktory pestuje s povolenym na sk priame platby atd tak jednoducho nemozete drzat thc veci ak sa nejedna o susinu s povolenej odrody na sk tie si jednoducho najdete na mpsr.sk jedine finola a este jedna ma vynimku hranice thc 0.2 🙂 ak chcete mozme si vymenit skusenosti a informacie urcite nam to pomoze vsetkym a v dobrom to myslim.

stary_ujco
24. okt 2021

To musí byť dobré. Ved to chváli Plačková aj Separ...
A potom si budeme klepat na čelo, lebo si babicka objednala panvicu z teleshopingu s gizkou onovou.

pavlicka123
24. okt 2021
Používateľ pavlicka123 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pavlicka123.

@michaela1109 kludne si môžeme vymeniť info, ja nemám problém🙂 a áno, je tam povolená hranica (myslím, že 0,3) ale ja hovorím o fullspectrum cbd ktoré má hranicu thc 0.001 🙂 takže da sa to🙂 a každý produkt ma certifikát na svk takže je schválený🙂

michaela1109
24. okt 2021

@pavlicka123 nie nie hranica na sk je do 0.2 urcite. Ja sa rada porozpravam 🙂) mozeme si napisat na spravu? Nejake skusenosti si vymenime atd 🙂

pavlicka123
24. okt 2021
Používateľ pavlicka123 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pavlicka123.

@michaela1109 jasné, píšem ss 🙂

milka200000
9. apr 2022

Ahojte, ja som si to Queen CBD nakoniec objednala nakoľko to prezentovala ako to pomáha a musím za seba povedať, že mne osobne nepomohol ani pri únave ani pri bolestiach a ani na spanie. Ja som mala konkrétne 15% a vnímam to tak že som si kúpila drahý výživový doplnok.

michaela1109
10. apr 2022

@milka200000 treba kupovat kvalitne veci. Za mna jej vyrobky su vsetko predražené šity. (To je moj nazor poprosim aby mi ho nikto nekomentoval) niekomu sa to paci ale za mna takto. Ved sa vyjadrila raz ze ona preda aj hovno v sácku ved ma ona uz svoje meno tak ze asi tak.

Strana
z2