icon

CBG olej- osobné skúsenosti

25. jún 2021

Ahojte kocky, máte nejaké skúsenosti s cbg olejom? Diky 🙂

Strana
z2
fabrika
18. jan 2022

ahaa, ako tak to by mi celkom vyhovovalo. niekedy si kokosovym olejom cistim zuby, takze teda cca viem. a ak sa smiem opytat, s cim ti tak najviac pomohlo to uzivanie

sandokanka36
20. jan 2022

@fabrika tak aspon mas predstavu 🙂 a ty mas konkretne ake problemy? tiez nejake citlive zuby? vies co mne najviac pomohol pri zapaloch dasien, ktore som mavala caste a niekedy som mala pocit ze sa mi objavuju doslova z nicoho nic, tak to pekne stiahlo.

katka3213
Odpoveď bola odstránená
sandokanka36
25. jan 2022

tak je pravda ze tieto cbg oleje maju viacero pozitivnych ucinkov, ked to vies hlavne na sebe odpozorovat 🙂 a kolko kvapiek si davas, ked ti pomaha so spankom?
lebo teda u mna bol pri vybere dolezity protizapalovy ucinok a ten mi poskytol zeen cbg olej. ale vseobecne by som tvrdila, ze ludia v dnesnej dobe toho skusaju viac co by im pomohlo zlepsit spanok 🙂

ctrl
25. jan 2022

@katka3213 koľko percentný beries ? A koľko kvapiek pred spankom? Dik

tapala
26. jan 2022

nie je nejak pevne stanovene, kolko by sa malo uzivat? si myslim, ze na vsetkych by davkovanie malo byt uvedene

cialota
27. jan 2022

sandokanka36 a co sa tyka mg, tak si podla coho treba vybrat? najprv od najmensieho a potom postupne postupovat k vyssiemu zlozeniu alebo ako by som to napisala? 🙂
tabala suhlasim, tiez si myslim, ze je to individualne podla konkretneho druhu.

bogierka
13. feb 2022

toto som sa inak chcela opytat aj aj. lebo viem ze su rozne silne, len neviem, ktore je na co dobre

potomka
15. feb 2022

Inak to teraz riadne fici, ja tiez a aj vela mojich znamych uzivame 🙂 Podla mna je to super vec aj z takeho komplexneho hladiska, ked si to vezmem nie len pri zapaloch v ustnej dutine 🙂
@cialota myslim ze to je na tebe od kolko mg v jednej davke by si zacala 🙂

sandokanka36
17. feb 2022

@cialota nie akoze podla mna je to na tebe, ako to citis, ci chces zacat s mensim alebo teda na mg nizsim balenim alebo ako 🙂 @tapala je pravda co pises, ze na kazdom baleni je uvedene kolko sa ma kvapkat pod jazyk 🙂 ty nejaky olej uzivas, alebo by si chcela? 🙂
@bogiera tak to mas asi aj podla konkretneho druhu, ten co som ja vyssie spomenula, tak mne pomohol hlavne pri zapaloch dasien 🙂

cialota
21. feb 2022

@sandokanka aha oki, lebo som si myslela najprv ze ci to nie je nejako odstupnovane, ze treba zacat s nizsim a postupne zvysovat. reku ci sa to potom nelisi povedze ze ake ma clovek problemy tak taky silny aby si zakupil.

sandokanka36
24. feb 2022

@cialota tak ano su rozne aj co sa tyka zlozenim v mg ale tak hovorim je to na tebe, vyskusas s nizsim, zistis ze by si chcela mozno silnejsie tak prejdes na silnejsie. nic v tom nie je 🙂

Strana
z2