icon

Celaskon - účinnosť

3. dec 2020

Je podla vas dobry? Co som kukala net - Predavaju 100mg, 250mg tabletky alebo sumive 500 a este long efekt. Ktory je najlepsie ucinny? Vdaka

limetka69
3. dec 2020

long effect je najlepsi, vylucuje sa postupne, inak ho vycuras ak ho je naraz vela, vraj.

sejan
3. dec 2020

Ak chces kvalitný vitamín c, tak ho nekupuj v umelej forme. Objednaj si z netu surové c-éčko. Príde Ti vo forme prášku. Tak si ho dáš do čaju alebo hociakého nápoja,a koľko chces aká kyslosť Ti je príjemná. Vitamín C by si mala dopĺňať každých šesť hodín, lebo ho vycikáš. My takto fungujeme niekoľko rokov. A keď objednávam tak hneď aj ostatnej rodine a kamarátom. 👍👍👍

autor
3. dec 2020

@sejan aha a aky je rozdiel medzi celaskonom a surovym c-ckom? co je umely? ved vsade pisu, ze je to to iste.

limetka69
3. dec 2020

sypane cecko kupis aj v dm, aj ja ho mam, pouzivam ho ako citrodeko, a je to stale to iste

danielahamar
3. dec 2020

My mame 1000 s uvolnovanim

sejan
3. dec 2020

Okrem účinnej látky má veľa škodlivých látok:
kyselinu citrónovú, sorbitol, hydrogénuhličitan sodný, laktózu, pokiaľ je ochutený pomarančová aróma v prášku, makrogol 6000, draselnú soľ acesulfámu, červeň Allura AC,Aróma umelá, čiže ecko.A o cene sa ani nabavim , keď to preratas tak kilo celaskonu stoji43,6€ pri cene 2,18€ / balenie a čisté céčko stojí cca 12€/kilo.

sejan
3. dec 2020

@sejan ale nechcem poúčať...Ja len na margo toho ,že máš aj inú možnosť ,ako doplniť vitamín C...konkrétne s celaskonom Ti neporadím...pekný večer