icon

Cena vstupného vyšetrenia u zubára v malých mestách

11. sep 2025

Koľko stojí vstupné vyšetrenie u zubára ( malé Mesto) stačí približne diky

helena1982
11. sep 2025

Od 30 kludne aj do 100 eur? To fakt zalezi od konkretneho zubara. Nevies si najst cennik? Alebo ved si kludne zavolaj a povedia ti.

melanta
11. sep 2025

Mimo toho, čo napísala Helena (fakt si treba pozrieť cenníny zubárov v tvojom meste), záleží aj aké malé mesto. V Senci a Stupave budú ceny rovnaké ako v Bratislave, vo Veľkých Kapušanoch to bude lacnejšie. Takže nie je malé mesto ako malé mesto.

glade22
11. sep 2025

Za vstupné vyšetrenie sme nikdy nič neplatili, veď to je ako preventívna prehliadka.

katarinaba
11. sep 2025

Ozaj si pozri cennik. A nepozeraj len cenu vstupnej prehliadky, lebo ja som napr. zistila, ze niektori zubari, resp. kliniky si nechavaju platit za preventivnu prehliadku.
Ja som v BA minuly tyzden platila 25 EUR za vstupnu prehliadku. Ale, podla ich cennika a podmienok je potrebne k vysetreniu mat aj RTG, takze k tomu som este platila to. Ale preventivnu prehliadku maju zadarmo.
Zial, treba si poriadne prestudovat cennik a podmienky danej kliniky / zubara.

katarinaba
11. sep 2025
@glade22

Za vstupné vyšetrenie sme nikdy nič neplatili, veď to je ako preventívna prehliadka.

@glade22 nie, vstupna prehliadka nie je preventivna prehliadka. Niektory zubar to moze brat a robit tak, ale vstupna prehliadka sa robi, ak prichadza novy pacient (ten moze mat kludne platnu preventivnu prehliadku). Preventivna raz za rok (u dospelych).

marylinmary
11. sep 2025

Kolegyna menila zubara a okrem vstupnem priehliadky si musela zaplatit rontgen. To si myslim, ze napriklad vsade nerobia automaticky. Takze ceny sa budu lisit. Niekde nemusia pytat nic, lebo to zoberu automaticky ako prvu preventivnu prehliadku.

autor
11. sep 2025

Cenník na nete3nie je zoberiem 300e a uvidím koľko tam nechám diky

marylinmary
11. sep 2025

To si nemyslim, ze by to bolo az tolko. Ale jasne, radsej mat rezervu.

anonym_5d8dd4
11. sep 2025

@anonym_autor za vstupne nic
Platim za plombu od 30€
Male mesto vychod SR

autor
11. sep 2025

25 e RTG som mala robený už inokedy tento rok
Dentálna hygiena je bolestivá? 😅

katarinaba
11. sep 2025
@anonym_autor

25 e RTG som mala robený už inokedy tento rok
Dentálna hygiena je bolestivá? 😅

@anonym_autor zalezi na tom, v akom stave mas zuby. Ak tam mas zapalene dasna, vela kamena a zasahuje ti aj na krcky, moze to byt bolestive. Ale zvycajne je to len neprijemne. No da sa to vydrzat.

autor
11. sep 2025
@katarinaba

@anonym_autor zalezi na tom, v akom stave mas zuby. Ak tam mas zapalene dasna, vela kamena a zasahuje ti aj na krcky, moze to byt bolestive. Ale zvycajne je to len neprijemne. No da sa to vydrzat.

@katarinaba ďasná mám ok..no vidím to tak že má to bude asi dosť bolieť ten prvý krát 🥲

katarinaba
11. sep 2025
@anonym_autor

@katarinaba ďasná mám ok..no vidím to tak že má to bude asi dosť bolieť ten prvý krát 🥲

@anonym_autor este ti zubar nikdy neodstranoval zubny kamen? To je take neprijeme skripanie. Urcite ano 😀 Ale podla mna to nie je zas bolest ako take vrtanie.
Ja som citlivka na zuby, vrtanie bez injekcie nedam ani nahodou, ani ked mi povie, ze to len trosku poskrabka. Ale hygienu dam v pohode.

autor
11. sep 2025
@katarinaba

@anonym_autor este ti zubar nikdy neodstranoval zubny kamen? To je take neprijeme skripanie. Urcite ano 😀 Ale podla mna to nie je zas bolest ako take vrtanie.
Ja som citlivka na zuby, vrtanie bez injekcie nedam ani nahodou, ani ked mi povie, ze to len trosku poskrabka. Ale hygienu dam v pohode.

@katarinaba ja som dlho nechodila k zubárovi..teraz Dohanam zanedbane..tak uvidím

katarinaba
11. sep 2025
@anonym_autor

@katarinaba ja som dlho nechodila k zubárovi..teraz Dohanam zanedbane..tak uvidím

@anonym_autor tak drzim palec 🙂

autor
11. sep 2025
@katarinaba

@anonym_autor tak drzim palec 🙂

@katarinaba ďakujem pekne 😁❤️