Cena vstupného vyšetrenia u zubára v malých mestách
Koľko stojí vstupné vyšetrenie u zubára ( malé Mesto) stačí približne diky
Mimo toho, čo napísala Helena (fakt si treba pozrieť cenníny zubárov v tvojom meste), záleží aj aké malé mesto. V Senci a Stupave budú ceny rovnaké ako v Bratislave, vo Veľkých Kapušanoch to bude lacnejšie. Takže nie je malé mesto ako malé mesto.
Za vstupné vyšetrenie sme nikdy nič neplatili, veď to je ako preventívna prehliadka.
Ozaj si pozri cennik. A nepozeraj len cenu vstupnej prehliadky, lebo ja som napr. zistila, ze niektori zubari, resp. kliniky si nechavaju platit za preventivnu prehliadku.
Ja som v BA minuly tyzden platila 25 EUR za vstupnu prehliadku. Ale, podla ich cennika a podmienok je potrebne k vysetreniu mat aj RTG, takze k tomu som este platila to. Ale preventivnu prehliadku maju zadarmo.
Zial, treba si poriadne prestudovat cennik a podmienky danej kliniky / zubara.
Za vstupné vyšetrenie sme nikdy nič neplatili, veď to je ako preventívna prehliadka.
@glade22 nie, vstupna prehliadka nie je preventivna prehliadka. Niektory zubar to moze brat a robit tak, ale vstupna prehliadka sa robi, ak prichadza novy pacient (ten moze mat kludne platnu preventivnu prehliadku). Preventivna raz za rok (u dospelych).
Kolegyna menila zubara a okrem vstupnem priehliadky si musela zaplatit rontgen. To si myslim, ze napriklad vsade nerobia automaticky. Takze ceny sa budu lisit. Niekde nemusia pytat nic, lebo to zoberu automaticky ako prvu preventivnu prehliadku.
Cenník na nete3nie je zoberiem 300e a uvidím koľko tam nechám diky
To si nemyslim, ze by to bolo az tolko. Ale jasne, radsej mat rezervu.
@anonym_autor za vstupne nic
Platim za plombu od 30€
Male mesto vychod SR
25 e RTG som mala robený už inokedy tento rok
Dentálna hygiena je bolestivá? 😅
25 e RTG som mala robený už inokedy tento rok
Dentálna hygiena je bolestivá? 😅
@anonym_autor zalezi na tom, v akom stave mas zuby. Ak tam mas zapalene dasna, vela kamena a zasahuje ti aj na krcky, moze to byt bolestive. Ale zvycajne je to len neprijemne. No da sa to vydrzat.
@anonym_autor zalezi na tom, v akom stave mas zuby. Ak tam mas zapalene dasna, vela kamena a zasahuje ti aj na krcky, moze to byt bolestive. Ale zvycajne je to len neprijemne. No da sa to vydrzat.
@katarinaba ďasná mám ok..no vidím to tak že má to bude asi dosť bolieť ten prvý krát 🥲
@katarinaba ďasná mám ok..no vidím to tak že má to bude asi dosť bolieť ten prvý krát 🥲
@anonym_autor este ti zubar nikdy neodstranoval zubny kamen? To je take neprijeme skripanie. Urcite ano 😀 Ale podla mna to nie je zas bolest ako take vrtanie.
Ja som citlivka na zuby, vrtanie bez injekcie nedam ani nahodou, ani ked mi povie, ze to len trosku poskrabka. Ale hygienu dam v pohode.
@anonym_autor este ti zubar nikdy neodstranoval zubny kamen? To je take neprijeme skripanie. Urcite ano 😀 Ale podla mna to nie je zas bolest ako take vrtanie.
Ja som citlivka na zuby, vrtanie bez injekcie nedam ani nahodou, ani ked mi povie, ze to len trosku poskrabka. Ale hygienu dam v pohode.
@katarinaba ja som dlho nechodila k zubárovi..teraz Dohanam zanedbane..tak uvidím
@katarinaba ja som dlho nechodila k zubárovi..teraz Dohanam zanedbane..tak uvidím
@anonym_autor tak drzim palec 🙂

Od 30 kludne aj do 100 eur? To fakt zalezi od konkretneho zubara. Nevies si najst cennik? Alebo ved si kludne zavolaj a povedia ti.