Cena za zubárske ošetrenie
Kolko platite za kaz u zubara?
Dnes som bola a spravil viac zubov a z celkovej sumy som bola prekvapena. Tak vy sa mozte pochvalit ci tam tiez nechavate polku vyplaty.
No včera som nechala u detskeho zubara 330€ za vrtanie, RTG, midazolam, kovovu korunku, úsmev na tvári a spokojné dieťa.
pred mesiacom za opravu kazu som dala 26 e.
Dva kazy na mliecnych +premedikacia 298e. Trhanie mliecneho 96e
Muž 1 kaz 154€ (zmluvy s poisťovňami), ja 1 kaz 150€ (bez zmluvy s poisťovňami) 😀
klinika Flow 70eur kaz na mliečnom zube + diplom za statočnosť a vysmiaty predškolák .
Dcéra klinika Vitadent , implantácia osmičky na miesto sedmičky ,ktorá bola pokazená - 250 eur.
V piatok konzultácia (sedmička dole, stará plomba, začala sa "ozývať". Jeden rentgen taký ten normálny, ďalší 3D tuším.povedal. 60€. Na sobotu termín, čistenie kanálikov pod mikroskopom,nová plomba, doplatok 450€. Takže 510 jeden zub.
Naposledy pred mesiacom, kaz na predtým plombovanej 7-ke, bez analgézy/anestézy (nikdy si nedávam) 0€, predtým drobný kaz na 4-ke 20€ (chodím k tomuto zubárovi od detstva a som zdravotník).
Naposledy pred mesiacom, kaz na predtým plombovanej 7-ke, bez analgézy/anestézy (nikdy si nedávam) 0€, predtým drobný kaz na 4-ke 20€ (chodím k tomuto zubárovi od detstva a som zdravotník).
@anonym_50682e 20 euro som platila tak pred 10 timi rokmi.
Parádne sumy niektoré 🤯 mať tak na zubarinu žalúdok 🤣
@anonym_50682e 20 euro som platila tak pred 10 timi rokmi.
@balerina2025 som rada za takúto výhodu 😊
@malaopicka presneeee
@7komorova 4 medzizubne kazy na mliecnych zuboch 2300eur
@weleda123 to je inak lacné.....
@pieksamaki no veď akurát pozerám, že sa nemám moc na čo sťažovať 😳 a to žijem na západe, nie ďaleko od okresného/krajského mesta.
@malaopicka no dcéra ju pôjde študovať 🙉 či sa jej to bude páčiť alebo nie 😂
Najnovsie dcera 13 rocna, 120€/oprava jedneho kazu. Za mna je to vela.
@7komorova 4 medzizubne kazy na mliecnych zuboch 2300eur
@anonym_deae62 my sme dali za ošetrenie v narkóze 1700 eur....cize este lacné...v porovnaní s vami....to kde ste toľko platili
Syn dnes oprava kazu, jednoploskova výplň, 92 eur
Najnovsie dcera 13 rocna, 120€/oprava jedneho kazu. Za mna je to vela.
@rapunzel0 ano....my sme platili 135......je to otras tie ceny
Východ Slovenska, 160e (výplň, rontgen a injekcia)

@7komorova každý zubár má vyvesené niekde cenník úkonov, tak nemáš byť z čoho prekvapená