icon

Cena zubného mostíka a koruniek dnes

13. mar 2024

Dávali ste si niekto teraz v poslednej dobe robiť zubny mostik alebo korunky, v akej cene sa teraz pohybujú?
Ďakujem

Strana
z2
e1i
13. mar 2024

V lete budu 2r co mam mostik, 3 zuby a 770e

parvinka0001
13. mar 2024

Manžel asi ma niečo vyše roka a 1800 9 zubov

lakebabe
13. mar 2024

Pred 8 rokmi 220 zub teraz idem na druhý mostík v lete 250 zub ale su veľmi veľké rozdiely medzi mestami a klinikami u nás mi hovorili 400 za zub tak idem do iného mesta

kacena4
13. mar 2024

minuly tyzden cca 440€ za zub

hopsik
13. mar 2024

1 zub - korunka/ 450 €

melalex
13. mar 2024

Ja si robím teraz mostík.6 zubov 1890 eur.

riesska123
13. mar 2024

@kacena4 v akom meste ?

kacena4
14. mar 2024

@riesska123 pezinok keramicke (tie kvalitnejsie)

michaltat
15. mar 2024

@e1i môžem vedieť kde

michaltat
15. mar 2024

@parvinka0001 môžem vedieť v akom meste

parvinka0001
15. mar 2024

@michaltat Michalovce,teraz po veľkej noci sa zberam ja tak som zvedavá na cenu

arexka
16. mar 2024

Mne chybaju dolne stoličky mam len jednu s ktorou jem ostatne zuby mam opravene minulý týždeň som bola na otlačkoch a nejaka zakladna nahrada 450€ a taka čo lepšie sedi 650 € tu chcem ..to chodim do kliniky kde platím 100€ za ošetrenie su drahy ale musela som si dat zuby do poriadku mam 33

michaltat
17. mar 2024

@arexka aké mesto

arexka
17. mar 2024

@michaltat Trenčín klinika flow

vieramikloskova
17. jún 2024

Ja som si dala robiť ešte v starom roku.Cena 2000e 9 zuby.

elfi1
17. jún 2024

tyzden mam nasadeny - 4 zuby - 800Eur (kovokeramicke korunky - lebo od toho sa odvijaju ceny)

riesska123
17. jún 2024

@elfi1 kovokeramicke sú tie tmavé ?

elfi1
18. jún 2024

@riesska123 - oni su zvonku krasne, pekne sa da doladit.farba.len zvuntra je kovovy zaklad na ktorom je vymodelovana korunku.
No a ano, moze byt, ze casom ako sa opotrebuju a niekedy pri dasnach akoby trocha tmavsie boli. Ale celokeramicke su este o dost vyssia cena.toto je super alternativa celoker.a lepsie ako zivicove, ktore tolko nevydrzia

minusqa29
2. dec 2024

@arexka môžeš sa spýtať kde v mi chodíte

macus95
14. jan 2025

Ahojte ja som si dala spraviť mostík minulý rok na predné zuby lebo moje neboli dobré aj krivé mala stále problémy cena za jeden bol 280 - za 10 nových platila som 2800 iba nové zuby samozrejme + oprava a úprava ešte keď to pridám tak aj 3600 spolu a ak môžem odporučiť zirkón sú lepšie pretože nespôsobia že od ďasien budú čierne , dievčatá ktoré poznám ľutujú že si nedali zirkón , a vyzerajú aj prirodzene . Samozrejme cena záleží hlavne akú ma doktor , všade je cena iná . ale určite odporúčam zirkón .

paulica
5. feb 2025

@macus95 ja mám zirkonový mostik na 10 zuboch, áno vyzerajú pekne, ale po roku mi mostík praskol. Zatiaľ ani neviem ešte ako to bude doktor riešiť, lebo bude musieť byť nový mostík. Opraviť sa to nedá. Som sklamaná, pretože za tie peniaze veľmi málo vydržal.

macus95
6. feb 2025

Fú to ma mrzí že praskol mostík ale zrejme nie dobre bol nasadený alebo možno iné príčiny každý to ma inak známa v práci ma implantát a tiež je to padá s kosti posúva dolu nik nevie zaručiť čo bude o rok o dva ,a ju to vyšlo oveľa viac ako mňa ,,, čo som sa pýtala na záruku je to veľmi zložité a pri nasadení je možné pri poškodený do mesiaca opravu uznať ale či rok používania neviem oni majú nato svoje pro a proti záleží na doktorovi ....a ako boli tvoje obrúsene zuby všetky alebo nejaké ti chýbali ? lebo môže byť aj to že bolo dopočtu málo zubov na čom mostík drží , prípadne zle obrúsene čo mohlo spôsobiť záťaž na celkový mostík mne to robil cca asi 2 týždne a keď boli zuby hotové ešte aj tak upravoval dlho moje prirodzené zuby .

slniecko87
23. apr 2025

Dobrý deň, ja by som sa chcela poradiť, resp. uistiť lebo mám obavy z mostíka ktorý ma čaká 😞 zlomila sa mi 5ka vľavo hore (mala som na nej zle urobené kanáliky) a nedala sa už dostavať. Môj nový zubár mi navrhol mostík nakoľko 4ka je tiež mŕtva a urobené kanáliky (dobre urobené) a 6ka je takmer celá dostavaná. Ja mám ale aj tak strach z toho obrúsenia zubov a či si na mostík zvyknem. Z estetického hľadiska by mi nevadila diera ale bojím sa že sa mi časom zlomí tá mŕtva 4ka a tiež sa mi zle hryzie lebo mi chýba 5ka aj vpravo hore a obe 6tky dole (stará zubárka z detstva iba trhala a neriesila dalej) Ak má niekto podobnú skúsenosť budem rada ak sa so mnou podelí či je život s mostíkom ok, prípadne opačne ak sa niekto rozhodol nechat si dieru. Ja sama neviem čo mám robiť a som z toho rozhodnutia nesvoja. Ďakujem pekne

vieramikloskova
18. máj 2025
@paulica

@macus95 ja mám zirkonový mostik na 10 zuboch, áno vyzerajú pekne, ale po roku mi mostík praskol. Zatiaľ ani neviem ešte ako to bude doktor riešiť, lebo bude musieť byť nový mostík. Opraviť sa to nedá. Som sklamaná, pretože za tie peniaze veľmi málo vydržal.

@paulica ahoj,prosím ako ste dopadla z mostíkom, mate nový lebo keď som jedla chleba tiež som cítila že niečo prasklo🙈 nemám ho ani 2 roky. Naviac sa bojím keď ho bude dávať dole určite bude bolieť.

vieramikloskova
20. máj 2025
@paulica

@paulica ahoj, ako ste riešila mostik,mne tiež praskol. Boli to keď dáva dole mostik.

dollyzv
20. máj 2025

Začiatkom tohto roka, zirkón 270€/zub stredne Slovensko- môj zubár si ich ale robí sám..kolega bol u zubárky v rovnakom meste a vypýtala si za 1 korunku+robotu 600€ 🫣🫣

paulica
24. máj 2025
@vieramikloskova

@paulica ahoj, ako ste riešila mostik,mne tiež praskol. Boli to keď dáva dole mostik.

@vieramikloskova ahoj, celý mostík mi nedával dolu, len tu časť ako bol prasknutý mostík (4 korunky). Urobil nové
korunky na tie 4 zuby, čiže mám mostík z dvoch častí a môžem povedať, že teraz mi to lepšie sedí. Zatiaľ je to v poriadku. Zobral to ako reklamáciu, neplatila som nič. Keď mi to dával dole tak to nebolelo, Len to bolo nepríjemné, pretože tie korunky prepiľoval, no a potom mi musel ešte vyplniť jeden koreň lebo ten ostal zničený a trosku som mala na tom mieste podráždené ďasno. On si robí sám zuby, čiže farebne a aj tvarovo mi to sadlo.

vieramikloskova
24. máj 2025
@paulica

@vieramikloskova ahoj, celý mostík mi nedával dolu, len tu časť ako bol prasknutý mostík (4 korunky). Urobil nové
korunky na tie 4 zuby, čiže mám mostík z dvoch častí a môžem povedať, že teraz mi to lepšie sedí. Zatiaľ je to v poriadku. Zobral to ako reklamáciu, neplatila som nič. Keď mi to dával dole tak to nebolelo, Len to bolo nepríjemné, pretože tie korunky prepiľoval, no a potom mi musel ešte vyplniť jeden koreň lebo ten ostal zničený a trosku som mala na tom mieste podráždené ďasno. On si robí sám zuby, čiže farebne a aj tvarovo mi to sadlo.

@paulica no ja som bola teraz na rengen, a je to prasknuté 😭 tak zatiaľ ho nechala či nespadne sám, že nerada to dáva dole,ale o mesiac som objednaná a mám sa rozhodnúť, nechápem prečo sa mám rozhodnúť keď je prasknutý. Môj musí ísť celý 9 korunky. Jedine čo sa bojím že to bude bolieť. Ale tiež uznala chybu.

vieramikloskova
26. máj 2025
@paulica

@paulica ale nedal vám injekciu🙈

paulica
26. máj 2025
@vieramikloskova

@paulica ale nedal vám injekciu🙈

@vieramikloskova nie, len mi povedal aby som sa nezľakla, lebo neviem ako dávajú tie korunky dolu, teda aký nástroj na to používajú, lebo to tak poriadne puká a nebolelo to.

Strana
z2