Červená hrčka pod pazuchou
Prosím, čo to môže byť? Som v práci do soboty mimo bydliska tak k lekárovi nemôžem ísť. Predvčerom a asi ani včera som to tam nemala. Teda nemala som červený fľak a ani bolesť som necítila. Hrčku neviem či som mala, keďže som nemala dôvod niečo skúmať. Veľmi sa bojím, ani nezaspím 😞. Človek na to najhoršie hneď myslí. Od holenia to isto nemám, deodoranty nepoužívam, ked tak občas prírodný,keď je veľmi teplo.

zaparenina.pozdrazdenie z potu holenia ci spreju. je horko.
@balerina2025 ale pod kožou mám hrčku dosť veľkú
Bolí ma aj krčná chrbtica a ruka
mavam to , je to zdurene a podrazdene. ale po par dnoch mi zmizlo. muselo sa to upokojit.
ak to nebude miznut smer lekar.
tak ak ta boli ruka a chrbtica, smer lekar a rovno mu to ukaz.
Moze sa robit absces.
Mávam to často. Ono to po čase samo zmizne.
mavam to , je to zdurene a podrazdene. ale po par dnoch mi zmizlo. muselo sa to upokojit.
ak to nebude miznut smer lekar.
tak ak ta boli ruka a chrbtica, smer lekar a rovno mu to ukaz.
@balerina2025 pôjdem ale až budúci týždeň môžem
ja som mala take nahnisalo mi to poriadne potom prasko vytiekol hnis a bolo dobre.Ale pokiaľ nezmizne treba ísť.Ale máš to poriadne červene podraždene.
ja som mala take nahnisalo mi to poriadne potom prasko vytiekol hnis a bolo dobre.Ale pokiaľ nezmizne treba ísť.Ale máš to poriadne červene podraždene.
@alickapusinka bojím sa toho najhoršieho 😔
Aj ja to mávam. Väčšinou, keď používam po holení tuhý antiperspirant sa mi to spraví. Tá hrca aj bolí ale vždy to tak do dvoch týždňov pusti hnis a potom sa to zahojí samé.
ale nepanikar uvidiš čo bude dalej.A nemohlo ťa niečo uštipnuť.
ale nepanikar uvidiš čo bude dalej.A nemohlo ťa niečo uštipnuť.
@alickapusinka určite nie
Môže to byť aj zapálená kutikula, to dosť bolí a môže tam byt aj hrčka. Skus natrieť gafrovou masťou s ichtiolom, stojí to v lekárni do troch eur. Dobre nahrubo natrieť na večer, ráno by to malo byt už lepšie. Masť stiahne zápal. Ak sa to nezlepší do troch dní, treba ísť k doktorovi.
Môže to byť aj upchatá potná žľaza alebo aj vred. Už som mala oboje. Môže to samé vyhnisať a keď nie tak ti to trochu narežú nech to má kade vytiecť. Je to nepríjemné, bolí to, ale dá sa to vydržať...
presne, na toto trpím aj ja, "abcesc" podkožný tuk sa robí a potom treba s tým na chirurgiu, inak môže z toho vzniknúť nepekny zápal. Prestala som používať dezodorant v spreji a zatiaľ dobre. Nemaj strach 🙃🙏
toto je z tepla, podla mna zmizne vysusi sa moze ostat hnedy flak, je to zdurena koza zo spreja ci tepla, proste sa to trelo...mam take aktualne na stehne :/
Podľa mňa som to mala zapálenú uzlinu. Bolela ma celá ruka. Ale za tri dni to zmizlo. Veľa som cvičila, či to nie aj z toho.
Ahoj, prosim co si zistila? Mam nieco podobne. Dakujem
Ahoj, prosim co si zistila? Mam nieco podobne. Dakujem
@melinda1979 neviem čo to bolo. Ale zmizlo mi to samé, nestihla som ani k Dr.s tým.

zaparenina.pozdrazdenie z potu holenia ci spreju. je horko.