icon

Červené fľaky na krku a hrudi

liusa82
17. jún 2021

Ahojte čo si dávate na také flaky? či nejakú masť alebo čo.Dole dávam aj foto pre predstavu je stiahnutá z netu ale ja tie flaky mám občas aj červenšie.Mne sa to vyhodí bud vtedy ak som v strese ked sa dobrem rozčulim alebo potom v lete na slnku.Ale ak som na slnku vtedy ma to aj svrbí.Volakedy som toto nemávala.A fakt ani neviem čo to je.Má s tým niekto skúsenosti čo vám zabralo? Vyzerá to ozaj divne.Ja kolko krát ani neviem že sa mi to tam vyhodilo bud ak kuknem do zrkadla alebo ma niekto na to upozorní

Červené fľaky na krku a hrudi
nika82
17. jún 2021

v lete to je alergia na slnko kedze ta to svrbi, a zo stresu byvaju beznem mna takmer z operacky poslali prec lebo som mala take flaky, hovorim ze zo stresu,a oni ze take este nevideli

liusa82
autor
17. jún 2021

@nika82 Asi to bude nejaká kombinácia stres a to slnko.Lebo v jeseni a zime ked sa schladí a idem von už to na krku nemám.Ja to jedine prekrývam silným makeupom dermacol cover.Ale zbaviť sa toho asi nedá

nina19833
17. jún 2021

Bolo by dobré navštíviť alergológa, vyzerá to na alergiu. Ja keď som v strese spraví sa mi žihľavka na rukách, zaberajú na to iba lieky na alergiu.

liusa82
autor
17. jún 2021

@nina19833 A nie je aj toto tá žihlavka? teraz som pozerala v googli obrázky.Podobá sa to na to.Akurát že mne sa nevyhodia pupáky iba tie flaky.A to sa užívaju tie lieky stále,celý rok?

nina19833
17. jún 2021

@liusa82 ja to mávam iné, ako keď sa poprhlíš. Keď si to náhodou rozškriabem tak to sčervenie

marcellka32
18. jún 2021

@liusa82 pri strese, rozčúleni sa ti dvíha tlak a to spôsobuje tieto fľaky, nič vážne to nie je, vyhýbať sa priamemu slnku, dobrý krém je s obsahom cica.
https://www.notino.sk/la-roche-posay/cicaplast-...