Červené fľaky na tvári
Ahojte. Fotky prikladám nižšie. Mám na tvári takéto červené fľaky a z niektorých sa robia ako keby mapy na ktorých sú šupiny. Mávam to ako kedy raz to je lepšie raz to je horšie. Moja kožná má odbije s jednou mastičkou od dverí. Potrebovala by som zrejme riadne dermatologa. Veľmi sa bojim psoriázy alebo lupusu.bMám to iba na tvári. Na čele, vedľa nosa aj na nose , pod ústami nad obočím. Svrbi to. Ďakujem možno budete vedieť pomôcť čo to je .
@anonym_autor môžeš sa úplne upokojiť, stačí si pozrieť ako lupus vyzerá, to čo máš ty, okolo toho ani nešlo. Psorka sa prejavuje na viacerých miestach a tvar je nepravdepodobná a hlavne sú to červené hrbolček, mimo to psorioza má ohraničené flaky - bielymi šupinami. Možno ti len žilky popraskali. Ale tieto dve autoimunitné ochorenia teba obišli oblúkom - majú totižto aj iné prejavy ako kožné ložiská.
tak je to ono, vyskytuje sa to presne na tych miestach ako to máš, treba zredukovat cukor sladke atd, kupit probiotiká, su na to rozne kozmetické pripravky specialne vyrobené.
@anonym_autor
@anonym_autor takto sa môže prejaviť kvasinková infekcia na tvári. Nasaď protikvasinkovú diétu, probiotika, kolagén... zhoršuje ju aj stres.
tak je to ono, vyskytuje sa to presne na tych miestach ako to máš, treba zredukovat cukor sladke atd, kupit probiotiká, su na to rozne kozmetické pripravky specialne vyrobené.
@brontofuz čo ono ?

@anonym_autor