icon

Červeno-fialová vec na líci v ústach

romanntt
29. okt 2021

Dobrý deň prajem,prosím nevedel by niekto čo toto môže byť? Či to je krvná zrazenina alebo niečo vážne? Ďakujem za všetky odpovede

Červeno-fialová vec na líci v ústach
pribinak
29. okt 2021

Sorry, zuby máš otrasne. Odporúčam navštíviť dentálnu hygienické. Tá vec - to je nič.

romanntt
autor
29. okt 2021

@pribinak navštevujem pravidelne mal som 2 kazy ktoré bolo treba vŕtať za 7 rokov,a navyše to mám asi dedičné,len som sa zaujímal o tu vec na líci nie o zuby ale samozrejme ďakujem za odpoveď 🙂

mariaveronikag
29. okt 2021

@romanntt bolí to? štípe to? Nie je to neskoršie štádium afty? Asi by som to ukázala zubárovi, prípadne obvodnej

irusa
29. okt 2021

@pribinak si hrozná...žiaľ niekedy to človek nedokáže ovplyvniť... nie len hygiena ale aj genetika zohráva v tom rolu

romanntt
autor
29. okt 2021

@mariaveronikag keď som si to chytal s prstom potom som cítil takú jemnu bolesť nič vážne,robím aj bojové športy v stredu sme mali sparingy len neviem mám chránič na zuboch či by sa mi to po údere mohlo spraviť

pribinak
29. okt 2021

@irusa 🤷‍♀️

romanntt
autor
29. okt 2021

@irusa takých ľudí netreba riešiť čo si potrebuju rypnúť a niečo si dokázať,len sa pekne usmiať a popriať pekný deň 😊

vierkaa0
29. okt 2021

mozno si si pri tom sparingu teda len mierne do lica zahryzol. za par dni to podla man prejde

mariaveronikag
29. okt 2021

@romanntt aha, tak to netuším, počkala by som asi, môže to byť nevedome pri tom sparingu.

pribinak
29. okt 2021

@romanntt nerýpem, napísala som to čo je pravda, jednoducho nemáš dobre zuby, zmeň dentálnu hygienicku